zeyfa
Üye
-
Konu Sahibi
-
kiloluysan kilo ver
aynen eğer seni seven bir partner bulursan boyutu umursamayacaktır partnerin (haydar dümen gibi konuştum)
- - - Eklendi - - -
aynen eğer seni seven bir partner bulursan boyutu umursamayacaktır partnerin (haydar dümen gibi konuştum)
- - - Eklendi - - -
Önemli olan boyu değil, işleviSorun yapılacak bir durum değil
Önemli olan boyu değil, işleviSorun yapılacak bir durum değil
niye o zaman herkes uzun istiyor
çoğunluk her zaman hakkıdır ama yinede bir haydar dümene danışmakta fayda var
O zaman "Önemli olan eni değil, işlevi" diyelim
takma kafana...normal yani ne olmasını bekliyordun ? sağlığına dikkat et sen..
spor salonuna yazıl şu yaz tatili döneminde... yağlarını eritirsin merak etme...
oturdugun yerden kilo verirsen yağlar erimez...
zaten kadın organi (t9 yazmadı anca bu)9 cm benimki 14 ama ensiz (peh ne ise yarar )
- - - Eklendi - - -
spor salonuna 2 aydir gidiyorum 2 kilo verdim
- - - Eklendi - - -
yazın çalışacambirde hadi geçtik bunları peki üniversiteye gidersem ne yapacam bilirsiniz 3 erkek bir araya geldimi başlar hikayeler
ya aman beeee... düşündüğün şeye bak..zaten kadın organi (t9 yazmadı anca bu)9 cm benimki 14 ama ensiz (peh ne ise yarar )
- - - Eklendi - - -
spor salonuna 2 aydir gidiyorum 2 kilo verdim
- - - Eklendi - - -
yazın çalışacambirde hadi geçtik bunları peki üniversiteye gidersem ne yapacam bilirsiniz 3 erkek bir araya geldimi başlar hikayeler
bak konu sağlık dışına çıkacak. Çıkarma lütfen.
ya aman beeee... düşündüğün şeye bak..
şimdi bişi yazıcamda neyse yazmiyim boşver
3 erkek oturup her dk bunumu konuşcaksınız ? hadi diyelim konuşmaya başladınız ne söylemek aklından geçiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?