Erkekler aşkı nasıl yaşar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GamEoweR''

GamEoweR''

Üye
    Konu Sahibi
Erkekler aşkı nasıl yaşar?
Tavada balık mı, göçebe leylek mi yoksa kafeste kuş mu? :islik:islik:islik:islik
 


Dafny

Dafny

Üye
b)göçebe leylek diyorum hocam
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Erkeğine göre değişir. Aslında kıza göre değişir :hmmm
 
D€aDMaN

D€aDMaN

Üye
Tavada Balık aga
 
Dafny

Dafny

Üye
genellikte gocebe leylek
 
GamEoweR''

GamEoweR''

Üye
    Konu Sahibi
Erkeğin tavada balık hali...

İlişkinin en yeni, en heyecanlı zamanları. Bu dönemde durmadan aranırsınız. Sulu sepken kompliman yağmurları altında boğulduğunuzu hissedersiniz. Neredeyse bir seli andıran bu yağmurları çok özleyeceğinizi biliyor musunuz? Ama o ne kadar uçarsa uçsun, sizin ayağınız yere basmalı. Cosmotürk'ün haberine göre, bu dönemde kontrolden çıkarsanız, büyük umutlarla başladığınız ilişkiniz ışık hızıyla sona erebilir. Aşk dolu tutkulu sözlerini, pembe kutulardaki hediyeleri kabul edin ama bu masala kendinizi fazla kaptırman. Saat on ikiyi vuracak ve büyü bozulacaktır. Aceleyle yerseniz, bu lezzetli balığın içindeki sivri kılçıklar boğazınıza batabilir
Erkeğin kafesteki kuş hali...

Taze ve coşkulu ilk demlerden sonraki dönemdir bu. Evcimen erkeğiniz sizin sıcaklığınıza alışmıştır. Mutludur, huzurludur, ama kalbi pek hızlı atmamaktadır. Sırnaşıklığı uçup gitmiştir; gülmesi, oturması, kalkması yerinde bir erkek vardır karşınızda. Tam kıvamındadır bugünlerde. Nazikliğini hala korumaktadır. Size olan aşkı şüphe götürmezdir. Kafesteki kuştur yani. Sevilmekten pembeleşen yanaklarınızla ve parlayan gözlerinizle hemen bir fotoğraf çektirmelisiniz çünkü şu an dünyanın en güzel kadınısınız. Yapmanız gereken, kuşu korkutmadan elde tutmaktır. Aşkın bu deli dolu zamanlarında onunla mutlaka arkadaş olmalısınız.
Erkeğin göçebe leylek hali...

Kendinizi onsuz olmaya alıştırın, artık bir arada olmanız imkansız. Bir sürü aşamadan geçerek ayakta kalmayı başarmış ilişkinizi sürdürmeye çalışmak, mutsuzluktan başka bir şey getirmez. Hala çok seviyorum diyorsanız, bir de ona bakın. Hiçbir şekilde dönmeye niyeti yok. Bir sürü duyguyu tüketmiş. Bu dönemde erkekler sessiz kalmayı tercih ederler ama konuştukları zaman şefkat doludurlar. Gözlerine baktığınızda sizin için parlayan o ışığı artık göremezsiniz. Kafası yeni hayatıyla oldukça meşguldür. İçinizde olan biteni kavrayamaz, çünkü sizi bir arada tutan ortak duyguyu hissedemez hale gelmiştir. Her iki taraf için de artık yola çıkma zamanıdır, ama farklı yönlerde.
 
maxirabit

maxirabit

Üye
:hmmm
 
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
şu zamanda biraz karışık. ama seviyorsa gerçek sever öyle leylek,balık, falan değil delikanlı gibi sever sevdiğine sahip çıkar sahip olduğunu bırakmaz.
 
zaza

zaza

Üye
d) her kuyruk sallayanın peşinden koşmaz:naughty:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
29
Görüntüleme
754
gonyalı
Cevap
0
Görüntüleme
385
Cevap
15
Görüntüleme
528
MAERKEK
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
269
Baydırman


Üst Alt