Erkek modasında çizgilerin geri dönüşü (2013)

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Erkek modasında çizgilerin geri dönüşü (2013)

İlkbahar-Yaz trendleri, renk ve desenler üzerine kurgulanmaya devam ediyor. Günlük giyimde söz konusu olan trendleri belirlerken tasarımcılar; ilham aldıkları eskiye dönük birçok materyal ve tarihi değişimlerle birlikte, koleksiyonlarının odak noktasını sokak modası üzerinden değerlendiriyorlar.
Parlak renklerin daha popüler olacağı bir sezona girerken, geçmişten günümüze devam eden bir trend var ki asla vazgeçilemiyor: Çizgiler.
Çizgili tasarımları bu yaz etrafımızda fazlasıyla görebiliriz. Moda anlamında çizgili-desenli bir seri yapmak ve klasikten uzaklaşmak anlamında çeşitli kombinasyonlar elde edebileceğimiz farklı yollar var.
Çizgili t-shirt bu yaz popülerlik bakımından hızla yükselmeye devam edecek ve bütün bir yıl giyilebilir bir hal alacak. Çizgilerin yuvarlak yakalı t-shirt, polo yaka ve yeleklerde uygulanması son derece şık bir görünüm sağlayacaktır. Renkler bakımından lacivert ve beyaz, siyah ve beyaz, siyah ve kırmızı, gri ve beyaz popülerliğini bir kez daha kanıtlayacak. Denim yelek ve ceketlerle kombinlenebilecek çizgili t-shirt ve gömlekler de sizleri daha şık ve sofistike gösterecektir.
Sokak modasının yeniden şekilleneceği, çizgilerin hakim olacağı bir yaza hazırlıklı olun.

Iceberg

Marc by Marc Jacobs Vivienne Westwood

Costume National Jean Paul Gaultier
 


Üst Alt