PrisonerMacTavish Üye Konu Sahibi Erişim yasağı 22.07.2015 Benim gibi vpnsiz giren var mı twittera arkadaşlar yoksa bizi unutmuşlar mı
PrisonerMacTavish Üye Konu Sahibi OnurYurdakul' Alıntı: Niye kapattılar gene ? Genişletmek için tıkla ... Suruç'taki olay yüzünden diyorlar.
OnurYurdakul' Alıntı: Niye kapattılar gene ? Genişletmek için tıkla ... Suruç'taki olay yüzünden diyorlar.
OnurYurdakul Üye PrisonerMacTavish' Alıntı: Suruç'taki olay yüzünden diyorlar. Genişletmek için tıkla ... Allah Allah merak ettim bak şimdi
PrisonerMacTavish' Alıntı: Suruç'taki olay yüzünden diyorlar. Genişletmek için tıkla ... Allah Allah merak ettim bak şimdi
Peocawe Üye OnurYurdakul' Alıntı: Allah Allah merak ettim bak şimdi Genişletmek için tıkla ... sözde suruçta ki patlamanın videolarını paylaştırmamakmış(!) amaç.
OnurYurdakul' Alıntı: Allah Allah merak ettim bak şimdi Genişletmek için tıkla ... sözde suruçta ki patlamanın videolarını paylaştırmamakmış(!) amaç.
PrisonerMacTavish Üye Konu Sahibi Peocawe' Alıntı: sözde suruçta ki patlamanın videolarını paylaştırmamakmış(!) amaç. Genişletmek için tıkla ... Konu tartışma konusu olmadan kimsenin gözünün açık kalmamasını herkesin uyumasını istiyorlar gibi gibi gibi gibi hani...
Peocawe' Alıntı: sözde suruçta ki patlamanın videolarını paylaştırmamakmış(!) amaç. Genişletmek için tıkla ... Konu tartışma konusu olmadan kimsenin gözünün açık kalmamasını herkesin uyumasını istiyorlar gibi gibi gibi gibi hani...
PrisonerMacTavish Üye Konu Sahibi FK5896' Alıntı: sabah sabah deli olmuştum bende. ama bu yasaklar boş iş. girmek isteyen her türlü girer. Genişletmek için tıkla ... Sonumuz hayırlısı kuzey kore mi yav burası koskoca Türkiye Avrasyada yaşıyoruz uzak doğu değil halk bilinçlenmedikten sonra nasıl kalkınacak bu ülke.
FK5896' Alıntı: sabah sabah deli olmuştum bende. ama bu yasaklar boş iş. girmek isteyen her türlü girer. Genişletmek için tıkla ... Sonumuz hayırlısı kuzey kore mi yav burası koskoca Türkiye Avrasyada yaşıyoruz uzak doğu değil halk bilinçlenmedikten sonra nasıl kalkınacak bu ülke.