Ergenekon'un Ölüm Listesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Ergenekon'un Ölüm Listesi
Ergenekon'un Ölüm Listesi



İbrahim Şahin'in krokisiyle bulunan silahlar şoke etti. Ancak o silahların hedefindeki isimler daha da sarsıcı. Alevi cemaatinin önde iki ismi Ali Balkız ve Kazım Genç... Amaç alevi- sünni çatışması çıkarmak...

SUİKAST LİSTESİNDE 12 İSİM VAR

5-6 ay önce toprağa gömülen silahların kayıp Susurluk silahı olmadığı ortaya çıktı. O silahlar İbrahim Şahin'e bağlı suikast timlerinin kullanacağı silahlar. Listede ise 12 isim var.

HEDEF ALEVE CEMAATİNİN ÖNDE İKİ İSMİ

Suikast listesinin en tepesindeki ismin Ermeni Cemaatinin önde gelen isimlerinden biri olduğu biliniyor.

Diğer isimlerden ikisi ise Alevi Bektaşi Federasyonu Başkanı emekli Tuğgeneral Ali Balkız ile Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Başkanı Kazım Genç..

ŞAHİN'E BAĞLI SUİKAST TİMLERİ
Suikasti Şahin'e bağlı olduğu ileri sürülen suikast timlerini yürüttüğü iddia edilen ve önceki gün tutuklanan Üsteğmenler Muhammed Sarıkaya ve Taylan Özgür Kırmızı yönetecekti.

AMAÇ ALEVİ-SÜNNİ ÇATIŞMASI

Hükümete muhalif tutumlarıyla bilinen ve Aleviler arasında sivrilen Balkız ve Genç'in bir arada öldürülmemeleri halinde planının ikinci aşaması olan cenaze töreninde ikinci hedef de ortadan kaldırılacaktı.

Saldırılar Ocak-Şubat-Mart aylarında gerçekleşecekti. Hedef ise Mart'taki yerel seçimlere etki etmek... Yerel seçimler öncesi kaos çıkarmaya çalışan suikast timinin bu kişileri öldürerek ülkede öncelikle Alevi - Sünni çatışması başlatmak istedikleri ifade edildi.

İNTERNETHABER
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
:huhu:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt