Erdoğan'dan olimpiyat itirafı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Erdoğan'dan olimpiyat itirafı!
Çin'de düzenlenen olimpiyatta Türkiye'nin başarısızlığıni değerlendiren Erdoğan, çok samimi bir itirafta bulundu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Kartal Hasan Doğan Spor Kompleksi”nin açılışında, Pekin Olimpiyatları’nda yaşanan başarısızlığın faturasını kendisine kesti. Erdoğan, “Alınan sonuçlar şöyle külahlarımızı önümüze koyup tekrar düşünmemizi gerektiriyor. Burada başta kendimi sorumlu tutuyorum” dedi.

Alınan sonuçların ardından yeni çalışmalar yapılması gerektiğini belirten Erdoğan, “70 milyonluk bir Türkiye ve madalya toplamayan bir anlayış. Oturup kendimizi değerlendireceğiz ve sonraki olimpiyatlara hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.

Oyunlarda bir kişinin 8 altın madalya alabildiğini belirterek, ABD’li yüzücü Michael Phelps’i işaret eden Erdoğan, “Bizim madalya sayımız ise, 3-4. Üstelik içlerinde altın da yok. Bir kişi tek başına süpürüyor. Biz de yetiştirelim. Takım oyunlarında Türkiye yok, sadece bireysel oyunlarda var. Bunu aşmamız lazım” diye konuştu.

Atatürk’ün söylediği, “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim” sözüne de vurgu yapan Erdoğan, “İşte yavrularımıza bu ahlakı vereceğiz. Amerika’da biraz araştırdım. Spor oralarda okullarda yaygın olarak veriliyor. Biz de bunu yapacağız” dedi.

Öte yandan törene Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, İstanbul Valisi Muammer Güler, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Hasan Doğan’ın eşi Aysel ve oğlu Selim Doğan, Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
 


qurbuz

qurbuz

Üye
belliydi bunun böyle olcağı türkiye bitek futbolda mı iyi ya
 

Dwyane_Wade

Üye
futboldan başka bir spora değer vermeyen bir ülkeden ne beklenebilirki...sporda devlet politikamız yok...abd michael phelps için yılda 3 milyon dolar harcarken bizim yüzme federasyonumuza ayırdığımız para yıllık 2 milyon dolar...yazık...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

India
Cevap
0
Görüntüleme
340
India
hidayet02
Cevap
2
Görüntüleme
373
jackalmami
Mehmet
Cevap
0
Görüntüleme
382
Mehmet
HeiLmasTer®
Cevap
1
Görüntüleme
411
zaza


Üst Alt