EQUALIZER AYARI YAPABİLEN MP3 MUSiC PLAYER ;)

Sponsorlu Bağlantılar

Mexelina

Mexelina

Üye
    Konu Sahibi
EQUALIZER AYARI YAPABİLEN MP3 MUSiC PLAYER ;)
SYMFONIE adındaki proğramı uygulama yöneticisinden arayıp indirin proğramı yükledikten sonra EQ ayarlarına girin ve enable yapın EQ ayarlayın istediğiniz gibi ve müziğin keyfini çıkarın :yuru

Paul Gardner feat. Hung Gunnel - Come Get Mu Lovin ' parçasınıda tüm N900 sahiplerine önerimdir :oke:

--------------- Ekleme ---------------

ilk çıkan parça buradan indire bilirsiniz ;)

'' pardon üstteki parça değil bu parça buradan indire bilirsiniz çok güzel oluyor N900 de ;) ''

• Beğen
Tepkiler: archaeopteryx, darendeli44, anl_tr ve 3 diğerleri

actualchab

Üye
tamam kanka :P

Mexelina

Mexelina

Üye
    Konu Sahibi
dediğim parçayı N900 dinlediniz ve beğendiyseniz tarzını bende bu türde önereceğim yeni güzel parçalar var isteyin öneriym ;)

ayrıca bu program dik konumda da çalışıyor ve sadece mp3 değil bütün ses dosyalarını açıyor ;)

OğuzcanAbi

Üye
aradığımız bir program saol paylaşım için

converter2

converter2

Üye
paylaşım için teşekkürler ama kayıp dosyalar var diyor indirmiyor

NR6630

NR6630

Üye
paylaşım için teşekkürler ama kayıp dosyalar var diyor indirmiyor
yaaw bendede aynı sorun var ne yapcaz bu kayıp dosyaları acba neyden kaynaklanıyo arkadaşlar bunu bilen varmı yada bazen çakışma var diyor nedeen:vur

bybilal

bybilal

Üye
teşekkürler

zihniates

Üye
lan bulluk sadece symfonie diye bi yazilim var demissin, baska da birsey yok, sanki cok matah birsey yapmissin gibi tesekkur edin butonuna tiklayin yazmis sosyal mesaj vermeyi seven bi arkadas.

arkadasim yazmissin iyi hos bi de zahmet olmaz da hangi uygulama katalogunda var onu da yazarsan bizde faydalanmis oluruz.

sizde her yazi yazani alkislamayin saksakci misiniz nesiniz anlamadim.

drangela61

drangela61

Üye
arkadaşlar uygulamayı kurup deneyen var mı ses kalitesi nasıl kullanılabilirliği nasıl n900ün kendi sesinden daha fazla ses çıkarıyor mu..?
saygılar...

NR6630

NR6630

Üye
lan bulluk sadece symfonie diye bi yazilim var demissin, baska da birsey yok, sanki cok matah birsey yapmissin gibi tesekkur edin butonuna tiklayin yazmis sosyal mesaj vermeyi seven bi arkadas.

arkadasim yazmissin iyi hos bi de zahmet olmaz da hangi uygulama katalogunda var onu da yazarsan bizde faydalanmis oluruz.

sizde her yazi yazani alkislamayin saksakci misiniz nesiniz anlamadim.
arkadasim oncelikle adam gibi msj lar yaz:angry: . simdi sorununa gelincede evet SYMFONIE en bomba muzik playerdir ayrica sen n900 e fransizsan adam ne yapsin bu forumda yardim isticeksen oncelikle adam gibi yazmayi biliceksin. oyle bulluk falan ayip.:nono: simdi tekrarliyorum aynen uygula menu uygulama yoneticisi yukle kataloglardan multimedya ya gir klawyeyi ac ve ilk harflerini yaz cikar veya da symfonie yaz hemen cikar tikla yukle cok basarili yuksek sesli ve eqlayzeri olan bir harika muzik calardir 8 aydir kullaniyorum korkma kur.

arkadaşlar uygulamayı kurup deneyen var mı ses kalitesi nasıl kullanılabilirliği nasıl n900ün kendi sesinden daha fazla ses çıkarıyor mu..?
saygılar...
dostum slm program harika hemen kur ses cikisi cok yuksek ve grafik eqolayzer var. performans harika,n900 aldigimdan beri kullanirim depolarda mevcuttur kolay gelsin:oke:

drangela61

drangela61

Üye
dostum slm program harika hemen kur ses cikisi cok yuksek ve grafik eqolayzer var. performans harika,n900 aldigimdan beri kullanirim depolarda mevcuttur kolay gelsin:oke:[/QUOTE]

eyvallah şimdi kuruyorum bakalım nasılmış ;)

edit:güzel bişeye benziyor saat malum fazla ses veremedim yani tam anlamıyla deneyemedim ama senden bir ricam olacak ekolayzırda kullandığın değerleri yazabilir misin en yüksek ve kaliteli ses çıkaran...saygılar

NR6630

NR6630

Üye
drengela evet degerleri veriyorum sol baştan sağa şu sayılara kadar kaldır muhteşem sesi yakala.:yuru:yuru
8-7-4-2-0-1-3-6-8-11

Takipçi Satın Al

Üst Alt