enstruman (beat) programları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dj_kaplan

Üye
    Konu Sahibi
enstruman (beat) programları
selam arkadaşlar
bildiğiniz yada kullandığınız enstruman programı .müzik yapım programları var mı?
hem basit hem kaliteli olursa iyi olur.
şimdiye kadar denediğim enstruman programlarında ejay serisine bayıldım ama bi türlü tam sürümünü hiç bi sitede bulamadım hep ücretli ...

iyi bi fon müziği yaptığımızda nerelerde değerlendirebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

mrchakal3

mrchakal3

Üye
fl studio 8 indir ama örenmen 4 seneni alır en az ;) bu işler böyle

dj_kaplan

Üye
    Konu Sahibi
sürümünü indirebileceğim bi site var mı bildiğin baktim hep demo çikti karsima

rapper38

Üye
sürümünü indirebileceğim bi site var mı bildiğin baktim hep demo çikti karsima

Fl stüdüo 8 ve diğer sürümlerinin versiyonlarını bulamazsın.Demo olanlarında sadece çalışmaların yarısında kayıt edip sonradan kaldığın yerde devam edemiyorsun.Onun dışında bütün özellikler var zaten.

kaya__

kaya__

Üye
fl styo ve reason 5 ten bırısı ısını gorur reason benm tercıhım

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
hip hop ejay,reason 5 ,fl studio,mixcraft, bu programlar işini görür ama bunları öğrenmek ayrı bi dert :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Fl studio serileri tüm isteklerini karşılar. 3 yılımı aldı öğrenmesi ama değdi. Zamanın bolsa eğer daha kısa sürede öğrenebilirsin.
Fl Studio 8 için vitamin isteyen varsa pm atsın yardım ederim.

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
Fl studio serileri tüm isteklerini karşılar. 3 yılımı aldı öğrenmesi ama değdi. Zamanın bolsa eğer daha kısa sürede öğrenebilirsin.
Fl Studio 8 için vitamin isteyen varsa pm atsın yardım ederim.
valla hocam helal ben o kadar program kullandım aralarında sadece FL yi anlayamadım :) Fl profesyoneller için yapılmış bir program bana kalırsa. Amatörler için baya zaman istiyor .. Aslında herşey emek ister ama bu FL ondan daha fazla istiyor :):)

---------------------------------------
Bu Konu Güncel Mi??? Konu Sahibi Konuya Bakıyormu Acaba :D :D Aklıma Takıldı :D aradan Nerdeyse 1 Sene Geçmiş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt