papakudioflu
Emekli Yönetici
lumia 900 e çivi çakmak için kullanılan çekiçin ucu plastik ve fayanslar için kullanılıyor o videoya bakılarak lumia 900 en sağlam telefon demek çok saçma
Adam lumia900 un ekraniyla tahtaya civi cakti hala bahane bulmaya calisiyorsunuz. Plastik takoz da olsa adam civiyle ekrana darbeyi veriyor.
Buyrun buda gunes altindaki ekran gorunurlugu.
dikkatini çekerim çiviye lumiayla vurarak tahtaya çakıyor.lumia 900 e çivi çakmak için kullanılan çekiçin ucu plastik ve fayanslar için kullanılıyor o videoya bakılarak lumia 900 en sağlam telefon demek çok saçma
dikkatini çekerim çiviye lumiayla vurarak tahtaya çakıyor.lumia 900 e çivi çakmak için kullanılan çekiçin ucu plastik ve fayanslar için kullanılıyor o videoya bakılarak lumia 900 en sağlam telefon demek çok saçma
nokia clearback kullanıyor zaten güneş altında lumia kötü diyen yok ve bunun dayanıklılıkla alakasıda yok
çok mantıksız birşey yazmışsın kim sana n8 iyi dedi ki?n8deki ozelliklerin aynisi xperia neo v dede var
çiviyi lumia 900 le çakıyor sonuna kadar izlelumia 900 e çivi çakmak için kullanılan çekiçin ucu plastik ve fayanslar için kullanılıyor o videoya bakılarak lumia 900 en sağlam telefon demek çok saçma
ben kendimden yazmadım koçum mutlu etmek istesem androıdcıyım andoidi mutlu ederdim ben dünya geneli istatiklerine göre araştırdımBilgilerde yanlışlık var olmayanların çoğu da tartışmaya açık.Ayrıca en iyi multimedya telefonunun N8 olması imkansız şu anlık en iyi multimedya telefonu tartışmasız 808.Nasıl N8 denilmiş anlayamıyorum.Büyük ihtimalle her telefonun fanını mutlu edebilmek ve tartışmaları engellemek için bazı gerçekler yok sayılmış.
Adamlar hala s2 diyo yavona bakılırsa ben de arada c7 min ekranına sinirlenip yumruk atıyorum donunca ama hiçbir sorun yok. NO PROBLEM. Şimdi sen vurunca ne olacak gibi birşey de dersiniz ama babam telefonu sinirlenip dolaba gömmüştü yine bişey olmamıştı al sana test. Lumianın kasa yapısını eğer ayrı tılı olatak incelerseniz kuvvet dayanıklılık vs. çok dayanıklı bir şekli var. çok mantıksız birşey yazmışsın kim sana n8 iyi dedi ki?
onu görmemişim özür dilerim ama bu xperia fanı olduğunu değiştirmezKonuyu okumuyon herhalde n8 multimedya telefonu demiste arkadasim neye dayanarak soylemis acana
xperianda hdmı çıkışı ve dolby varmı acepn8deki ozelliklerin aynisi xperia neo v dede var
Mevcut cihazlara gore bir degerlendirme yapilmis 808 henuz piyasaya surulmemis bir cihaz. Tabi ki 808 ciktiktan sonra rakipsiz bir multimedya cihaz olacagi kesin. Hatta Nokiadan bile bu cihazi gecebilecek bir multimedya cihazi gelmeyebilir. Zaten diger markalar kullandiklari sistemler nedeniyle boyle bir cihaz cikaramazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?