Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eniyi kızaklı cep telefonu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
draligus
Üye
Konu Sahibi
eniyi kızaklı cep telefonu
1. Kızaklı olsun
2. Nokia ya da Samsung
3. Symbian işletim sistemi
4. Görüntü kaba olmasın
5. GPS iyi olsun
6. Batarya ömrü uzun olsun
Bu kriterlere göre telefon öneriniz ne olabilir?
arigsm
Üye
'''''M620'''' yi öneririm nedeni kızağı hemen çabuk toz kapmıyor E250 gibi samsung marka çok kaba değil gps yi tam olarak bilemicem telefonu incelersen iyi olur konuşma süresi 5saat bekleme süresini bilemicem
kaya6031
Üye
bana kalırsa kızaklı alma çünkü eninde sonunda sorun çıkarıyor kullanmadan dolayı
arigsm
Üye
kullanacağın yere bağlı inşatta kullanıyorsan 3310 veya 1110 gibi telefon lazım temiz yerde çalışıyosan toz toprak yoksa m620 kullanılacak telefon
aleeted
Üye
2 seneden fasladır kullanıyorum hiç sorun yok banamısın demedi telefonummm...
Nokia N95 8 GB kullanıyorumm...
futbol123
Üye
bence n95
Perfect!
Üye
N97 bence hem samsung ta symbian yok bildiğim kadarıyla
arigsm
Üye
n99i diğer adıyla d2000
crazy_badboy
Üye
Kardeş nokia e66 süper telefon wireless 3,2 kamera gps (navigasyon) kızaklı bi incele derim ben ondan alacam eger kamera performansı istiyorsan daha çok n96 ve n81 8gb düşün derim en iyi kameralar n series de çünkü ...
black war
Üye
n97 all
Scudrox
Üye
Samsung E250
can_boyka
Üye
kardeş bence nokia x3 al.çünkü çok temiz kızağıda mükemmel çift oparlör seside iyi.fiyatı 340tl.
ozmen666
Üye
arkadaşlar benim nokıa 5200 telefonum avea hattı takınca açılıp açılıp kapanıyo yardımcı olursanız sevinirim !!!!