Eniştem Katar'dan N8 Getirmiş ama..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EneSinan

EneSinan

Üye
    Konu Sahibi
Eniştem Katar'dan N8 Getirmiş ama..
kapanma ihtimali nedir. Seri numarasına filan baktım var ama kapanır mı tam bir bilgi verebilir misiniz. Telefon orjinal symbian anna . Çin filan değil yani.

fnldstntn

Üye
Pasaport ile İmei kaydını yaptırmanız gerek aksi tektirde en geç 1 ay içinde kapanacak ve pasaport kaydını yaptırmadan bidaha Türkiyede kullanamazsınız...Pasaport kaydı için Türkiye ye girelei 1 ay geçmemiş bir pasaport ve vergi dairesine 100 tl harç yatırılması gerek...

EneSinan

EneSinan

Üye
    Konu Sahibi
100 mü .s tüh ya zaten çok ucuza getirdi. Başka çaresi yok mu . Başka telefonun seri numarasını atmak gibi

eurowision

eurowision

Üye
var dedimya :D git 10-15 liraya ,uyduruk bozuk bi telefonun imei numarasını kopyalattırıver :D:D ne vercen açlara 100 lira vergi? herşeyden vergi alıyolar zaten :D

TransformerS34

Üye
var dedimya :D git 10-15 liraya ,uyduruk bozuk bi telefonun imei numarasını kopyalattırıver :D:D ne vercen açlara 100 lira vergi? herşeyden vergi alıyolar zaten :D

İmei numarası kopyalamayı tavsiye etmem.çünkü kopyaladıgınız telefon eğer gün gelir operatör şebekesini kullanırsa hem telefonunuz kapanır hemde hakkınızda yasal işlem başlatılır.
İmei kopyalamk suçtur

hackedbygobel

Üye
bir hafta önceden mesajla uyarılıyorsun rahat ol :D

- - - Eklendi - - -

bilemedin 2-3 gün. Yani zart diye kesmiyolar. :D

EneSinan

EneSinan

Üye
    Konu Sahibi
kullanacağım telefon kırık :D

Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
ama mesela n8 e 3310 imei si atsan sorun olur diye biliyorum mesela internete gireceksin onlar 3310dan giryormuşsun gibi görecek :D

EneSinan

EneSinan

Üye
    Konu Sahibi
sanmam opera kullanıyoruz genel olarak ama olsun. Ben 6630u atacam.

TheMadness

TheMadness

Üye
Anakartta diye biliyorum imeiyi. BB5 telefonlara imei atılmaz.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Yahu önerdiğiniz şeye bakın sahte imei atsın diyorsunuz :zzz:

Metin MF

Metin MF

Üye
Arkadaşlar hiçbir zararı yok bizim evde bozuk 5-6 tane telefon vardı çoğunun imeilerini kullandık hiçbir şey olmadı

Mert045

Mert045

Üye
Nokia imei korumalıdir imei atılmaz

Mert045

Mert045

Üye
Metin bunu heryerde yazma istersen. 6 bin tl atana 6bin tl attısrana cezası var.

andezitt

andezitt

Üye
bizim insanlarımızada vergi ödete ödete dolandırıcılığıda öğrettiler ya pes :hmmm

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
elinde bin liralık telefon var yüz lira ver gitsın ne olacak sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt