mert_1047
Üye
Enhanced Lock Screen (Tam Aradığım Bi Ekran Kilidi)
Öncelikle Selamlar...
Bugünkü konumuzda çok harika bi ekran kilidiyle karşınızdayım n900 ün ekran kilidinden şikayetçiydim bu ekran kilidinin hem kaydırma kısmı güzel hemde içerdiği özellikler hoşuma gitti tavsiye ederim.
Not Program Daha Taze Olduğu İçin Bi Takım Buglar Zamanla Aşılır diye Düşünüyorum
Göze Çarpan Buglar:
1)Arama Geldiğinde Kaydırma Çubuğu Çıkmayabiliyor. Bu Durum Bazen Gelen Aramayı Cevaplamada Zorluk Çıkartıyor.
Arkadaşlar Karşılaşılan Başka sorunlar varsa belirtiniz benim karşılaştığım bi sorun bu.
Merak Edenler İçin:
1) Uygulamanın İçeriğine Ve Görünümüne Dair Videoya Buradan
2)Uygulamayı Pcden Kuranlar:
Uygulamanın istediği Paketlere Buradan: (Pc den indirecek olursanız Depends Bölümünün Tamamı Gerekebilir)
Uygulama Linki:
3)Kurulumu Cihazdan Gerçekleştirenler
Extras-Devel Deposundan da Kurabilirsiniz Selamlar İyi Eğlenceler...
Bugünkü konumuzda çok harika bi ekran kilidiyle karşınızdayım n900 ün ekran kilidinden şikayetçiydim bu ekran kilidinin hem kaydırma kısmı güzel hemde içerdiği özellikler hoşuma gitti tavsiye ederim.
Not Program Daha Taze Olduğu İçin Bi Takım Buglar Zamanla Aşılır diye Düşünüyorum
Göze Çarpan Buglar:
1)Arama Geldiğinde Kaydırma Çubuğu Çıkmayabiliyor. Bu Durum Bazen Gelen Aramayı Cevaplamada Zorluk Çıkartıyor.
Arkadaşlar Karşılaşılan Başka sorunlar varsa belirtiniz benim karşılaştığım bi sorun bu.
Merak Edenler İçin:
1) Uygulamanın İçeriğine Ve Görünümüne Dair Videoya Buradan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2)Uygulamayı Pcden Kuranlar:
Uygulamanın istediği Paketlere Buradan: (Pc den indirecek olursanız Depends Bölümünün Tamamı Gerekebilir)
Uygulama Linki:
3)Kurulumu Cihazdan Gerçekleştirenler
Extras-Devel Deposundan da Kurabilirsiniz Selamlar İyi Eğlenceler...