Engin'in Ters Tepkileri.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Engin'in Ters Tepkileri.
Engin'in bana olan gıcıklığını biliyorsunuz sanırım? Bunu genel yönetici alanında kendi adıma yazdığım bir değerlendirmeye genele söylemişim gibi göstererek diğer yöneticileri etkileyip beni zor durumda bırakmaya çalıştı aklı sıra.

İlk olan da o değildi. Cep telefonu hediye etmek istediği yarışma şartlarına kötü yorum yaptığım günden beri kendisi bana zıt gidiyor. Bir iki mesajıma böyle cevaplar verdi, üstelemedim. Zira mesajımı anlamadan yazıyordu mesajlarını. Çünkü cümleden anlam çıkartma yeteneği sorunlu bir arkadaş. Bunu üye iken benimle girdiği tartışmalardan anlamıştım, hala aynı..

Engin'in bana sırtarmasına sebep olan sorun şu konudaki mesajını silmemdir:

http://www.maxicep.com/site-hakkinda/alinti-hakindi-oneri-361167.html

Bu mesajı gördüğümde çok sinirlendim.
Enes orda Engin'e hakaret mi etmiş? Yok.
Küçük mü görmüş? Yok.
Uygunsuz mu konuşmuş? O da yok.

O zaman Engin'in verdiği tepki yersiz değil midir? Bu yersiz tepkinin üzerine bir de tutmuş Enes'i şikayet etmiş saygısız diye, sanki Enes suçlu kendisi haklı:

Gereksiz konuşmaları silermisiniz sitenin kalitesi vasat durumda su hale bak millet herseyin dalgasında 17 yaşındaki veletlerle muhatap oluyoruz yokmu bir yonetici bu bölümde yapılan saygısızlıklara engel olacak gereksiz konusmalar silinsin Lutfen

Benim kendisine yazdığım cevap şudur:

Sitenin kalitesi vasat durumda mı? Farkında mısın, konudaki ilk gereksiz mesajı yazan ve aslında saygısızlığı yapan sen olmuşsun? Bu demektir ki sen de bu kalitesizliğe katkı yapıyorsun!

Forumun geneline bir konu açıyorsan veletle de muhatap olacaksın, koca koca adamlarla da. Enes sana ilk mesajında espirili yaklaşmış, sen de ona yaklaşmışsın. Yani sen de dalgaya almışsın, madem bu dalgaya almalardan şikayetçisin niye dalgaya alıyorsun?

Haklıymış gibi bir de şikayet ediyorsun, ne deyim.

Tabi bizim cümleden anlam çıkartma zorluğu çeken arkadaş şu cevabı bana PM'den yazmış:

Konumu begenip begenmemen umurumda değil ben bir oneri sundum çünkü kendi adıma bana lazım olan birseydi teknik olarak ta mümkünse baya isime yariyacakti yonetici olarak bana sözü gecen tek kisi ozandir ozandan baskasını tanımam tabiki senide 17 yaşındaki biririn sırf gevezelik olsun torba dolsun mesajlarinada karnım tok bundan sonra benim ile ilgili sorunlarını bana yazma lütfen ozana bildir bu bana 2 hatan oldu bilgilerinize

Benim yazdığıma cevap olarak yazmış bunu güya. Kendisine haksız dediğim için bana seni takmıyorum, diyor.

Üye iken benimle sorunlu olması derdim değil. Ancak yönetici iken 'seni tanımıyorum' demesi benim derdim olur. Ki yazdığına bakılırsa sadece benim için değil, Ata için de diyor.

Engin'in bu yersiz çıkışları sadece bana karşı değil. Hatırlarsanız daha önce yönetici iken de benzer tepki sorunları yaşamıştık. Aynı Ulaş'ta olduğu gibi. Ve artık Engin'in de Ulaş'ı uyardığımız gibi, tepkilerinde ölçüyü kaçırmaması için uyarmamız gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıca bir de cümlede anlam çalışmasını önerebiliriz.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ozan'dan başkasını takmıyoruz diyemez!.. Acaba mod.lar arasında böyle bir şey mi var?..
Hasan ile ben neden kırmızıyız, onlar neden mor?.. Hiçbir farkımız yok mu?..
Ozan'ın toplantı odasına bizim konumumuzu bildirmesi mi gerekiyor acaba?..

Engin'e ve eylemlere gelince...
Eylemler çok dozunda ve yerinde. Hasan, ellerine sağlık!
Engin'in üyeye davranışı ise gerçekten çok kötü... Böyle bir çıkışı sitede YAPAMAZ!.. Enes de haklı olarak sen ne biçim yöneticisin, üyeye böyle davranıyorsun demiş... Haklı çocuk!.. Bizi ne biçim temsil ediyor bu?..

Diğer konuda ise... Cidden anlayış yoksunu :s
Güzel bir uyarı versek iyi olur!

Ozan

Ozan

Admin
Engin ile özelden görüşecegim kendisi pm atmıs zaten tatildeydim simdilik biraz direkt yöneticiden ayrılma istegini yumusatarak dönünce konusacagimizi söyledim ve konusacagim ... Ulaş gibi buna da ayar verelim

Ayrıca sadece Ozan muhatabım diyen yöneticiden de pek hayır gelmez ama zorlayarak yapmaya calisacagiz, olmuyorsa da olmayacaktır ... Bir şans verip konusacagiz. Ben de kızıyorum modların o sekilde konusmasına ve kendim hesap soruyorum. Yöneticiler, gerçek hayattaki rütbe gibi konumlarını bilmeli ve üstlerini tanımalıdır. Üstleri de tektir, biri diğerinden daha muhatap alınası degildir AYNI rütbede oldukları sürece. Bunu da kendisine belirtecegim

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Büyükşehir çalışıyor diyorsun yani :D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu adam rahatsız arkadaş!

slmlar bu üyenin ip numarasını soryorum daha öncede sordum 78.182.72.56 bu oldugunu söylediler bu ip istanbul daoldugunu söylüyor ama adam amerikada oldugunu israrla belirtiyor adam amerikadan arıyor bizde adamı dolandırıcı ilan ediyoruz şu üyenin ip adresine takrar bakarmısınız

Gerekçesiyle http://www.maxicep.com/uyeler/uye-843282/smta/ bu adamı şikayet etmiş. Şikayet ettiği konuda budur: http://www.maxicep.com/cop-kutusu/iphone-4g-amerika-389038.html#post2613360

Şikayete baktım, İP'yi araştırdım. Adamın İP'si İstanbul görünüyor. Şikayettede geçiyor zaten İP. Durumdan şüphelendim banladım elemanı. Kaldıki zaten büyük ihtimalle ya dolandırıcıdır ya da işleyişi bilmiyordur. Getirecek telefonu, gümrüktekiler el koyacak. İstedikleri bu galiba.

Neyse.. Engin şikayete baktığımı görünce bana PM yazmış;

Dawn' Alıntı:
ya deniz adamı niye banladın ben sana dolandırıcımı dedim adam fiyatta kolaylık yapacam diedi diyemi banladın adam iphone 4 u 700 dolara alıyor 1100 kadar 1200 satarım diyor yav ne cok banlama meraklısısınız siz:off::off::off:

Adamın kafasındaki eksikliğe verip alttan almaya çalıştım. Rahat bi mesaj yazarak;

ChavRash' Alıntı:
İstanbul'dan mı alıyor iphone'u 700 dolara?

Adam rahatsız arkadaş, anlamıyor ki;

Dawn' Alıntı:
yav sen ne yapacan be hiç bişiden bilgin yok gelip banlıyorsun uyeyı bir uye banlarken her hangibi bir kural yokmudur herkes kafasına göre uyemi banlıyor senden sadece uyenin ip numarasını istedim acarmısın şu banı

Ben bir şey demiyorum daha buna. Sayesinde ilk defa forumda birinden nefret ettim. Ama şunu söyleyim, benden çekeceği var. Sizin de bilginiz olsun. Niye böyle davranıyorsun demeyin bana çıkıp da!

Ozan

Ozan

Admin
Hasan gelip bana da keyfi yere yöneticiler adam mı banlıyor tarzında bir çıkış yaptı bende hayır aksine adminler kadar üyeleri kazanma istegi olan bir grup yok dedim hepimiz üyeleri mümkün oldugunca banlanmıs bile olsa geri görme istegindeyiz dedim neyse sorunu anlat dedim aynı şeyleri söyledi arkadasa bir bak demiş herhalde sen banlamışsın ancak dogal olarak yaptıgın dogru istanbul dan kayıt olup istanbul dan mesaj atıyor ve amerikadayım iphone getircem diyor ... Sitedeki üyeleri korumak adına yaptıgın davranısı Engin anlamadıgı için , iyilik melegi sanmıs arkadası ve sana karşı çıkmış .

Ben Engin le de konustum bu durumu, hem keyfi banlamayız hemde haklı diye ama bu sert tavırlarından dolayı tekrar bir pm atıyorum simdi uygun dille.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt