ChavRash
Emekli Yönetici
Engin'in Ters Tepkileri.
Engin'in bana olan gıcıklığını biliyorsunuz sanırım? Bunu genel yönetici alanında kendi adıma yazdığım bir değerlendirmeye genele söylemişim gibi göstererek diğer yöneticileri etkileyip beni zor durumda bırakmaya çalıştı aklı sıra.
İlk olan da o değildi. Cep telefonu hediye etmek istediği yarışma şartlarına kötü yorum yaptığım günden beri kendisi bana zıt gidiyor. Bir iki mesajıma böyle cevaplar verdi, üstelemedim. Zira mesajımı anlamadan yazıyordu mesajlarını. Çünkü cümleden anlam çıkartma yeteneği sorunlu bir arkadaş. Bunu üye iken benimle girdiği tartışmalardan anlamıştım, hala aynı..
Engin'in bana sırtarmasına sebep olan sorun şu konudaki mesajını silmemdir:
http://www.maxicep.com/site-hakkinda/alinti-hakindi-oneri-361167.html
Bu mesajı gördüğümde çok sinirlendim.
Enes orda Engin'e hakaret mi etmiş? Yok.
Küçük mü görmüş? Yok.
Uygunsuz mu konuşmuş? O da yok.
O zaman Engin'in verdiği tepki yersiz değil midir? Bu yersiz tepkinin üzerine bir de tutmuş Enes'i şikayet etmiş saygısız diye, sanki Enes suçlu kendisi haklı:
Benim kendisine yazdığım cevap şudur:
Tabi bizim cümleden anlam çıkartma zorluğu çeken arkadaş şu cevabı bana PM'den yazmış:
Benim yazdığıma cevap olarak yazmış bunu güya. Kendisine haksız dediğim için bana seni takmıyorum, diyor.
Üye iken benimle sorunlu olması derdim değil. Ancak yönetici iken 'seni tanımıyorum' demesi benim derdim olur. Ki yazdığına bakılırsa sadece benim için değil, Ata için de diyor.
Engin'in bu yersiz çıkışları sadece bana karşı değil. Hatırlarsanız daha önce yönetici iken de benzer tepki sorunları yaşamıştık. Aynı Ulaş'ta olduğu gibi. Ve artık Engin'in de Ulaş'ı uyardığımız gibi, tepkilerinde ölçüyü kaçırmaması için uyarmamız gerektiğini düşünüyorum.
Ayrıca bir de cümlede anlam çalışmasını önerebiliriz.
İlk olan da o değildi. Cep telefonu hediye etmek istediği yarışma şartlarına kötü yorum yaptığım günden beri kendisi bana zıt gidiyor. Bir iki mesajıma böyle cevaplar verdi, üstelemedim. Zira mesajımı anlamadan yazıyordu mesajlarını. Çünkü cümleden anlam çıkartma yeteneği sorunlu bir arkadaş. Bunu üye iken benimle girdiği tartışmalardan anlamıştım, hala aynı..
Engin'in bana sırtarmasına sebep olan sorun şu konudaki mesajını silmemdir:
http://www.maxicep.com/site-hakkinda/alinti-hakindi-oneri-361167.html
Bu mesajı gördüğümde çok sinirlendim.
Enes orda Engin'e hakaret mi etmiş? Yok.
Küçük mü görmüş? Yok.
Uygunsuz mu konuşmuş? O da yok.
O zaman Engin'in verdiği tepki yersiz değil midir? Bu yersiz tepkinin üzerine bir de tutmuş Enes'i şikayet etmiş saygısız diye, sanki Enes suçlu kendisi haklı:
Gereksiz konuşmaları silermisiniz sitenin kalitesi vasat durumda su hale bak millet herseyin dalgasında 17 yaşındaki veletlerle muhatap oluyoruz yokmu bir yonetici bu bölümde yapılan saygısızlıklara engel olacak gereksiz konusmalar silinsin Lutfen
Benim kendisine yazdığım cevap şudur:
Sitenin kalitesi vasat durumda mı? Farkında mısın, konudaki ilk gereksiz mesajı yazan ve aslında saygısızlığı yapan sen olmuşsun? Bu demektir ki sen de bu kalitesizliğe katkı yapıyorsun!
Forumun geneline bir konu açıyorsan veletle de muhatap olacaksın, koca koca adamlarla da. Enes sana ilk mesajında espirili yaklaşmış, sen de ona yaklaşmışsın. Yani sen de dalgaya almışsın, madem bu dalgaya almalardan şikayetçisin niye dalgaya alıyorsun?
Haklıymış gibi bir de şikayet ediyorsun, ne deyim.
Tabi bizim cümleden anlam çıkartma zorluğu çeken arkadaş şu cevabı bana PM'den yazmış:
Konumu begenip begenmemen umurumda değil ben bir oneri sundum çünkü kendi adıma bana lazım olan birseydi teknik olarak ta mümkünse baya isime yariyacakti yonetici olarak bana sözü gecen tek kisi ozandir ozandan baskasını tanımam tabiki senide 17 yaşındaki biririn sırf gevezelik olsun torba dolsun mesajlarinada karnım tok bundan sonra benim ile ilgili sorunlarını bana yazma lütfen ozana bildir bu bana 2 hatan oldu bilgilerinize
Benim yazdığıma cevap olarak yazmış bunu güya. Kendisine haksız dediğim için bana seni takmıyorum, diyor.
Üye iken benimle sorunlu olması derdim değil. Ancak yönetici iken 'seni tanımıyorum' demesi benim derdim olur. Ki yazdığına bakılırsa sadece benim için değil, Ata için de diyor.
Engin'in bu yersiz çıkışları sadece bana karşı değil. Hatırlarsanız daha önce yönetici iken de benzer tepki sorunları yaşamıştık. Aynı Ulaş'ta olduğu gibi. Ve artık Engin'in de Ulaş'ı uyardığımız gibi, tepkilerinde ölçüyü kaçırmaması için uyarmamız gerektiğini düşünüyorum.
Ayrıca bir de cümlede anlam çalışmasını önerebiliriz.