Enermax Liberty 500 W Psu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
Enermax Liberty 500 W Psu
Arkadaslar bugun kasama Enermax Liberty 500 W PSU ATX V2.2 20+4 PIN aldım Feel kasanın ustunden cıkan İĞRENÇ PSU dan sonra ılac gıbı geldı! ustunde kucuk fanlı,çok gurultulu,ucuz ve gercek 460w olmayan bır PSU wardı!! Şimdi ıse sessız canawar gıbı,ağır, tak cıkar kablolu(bu cok guzel fazla dagınıklık olmuyor) gercek 500 w ve SLİ Crossfire destegı olan super bır PSU war!! Herkese tavsıye ederım gercekten kalıtelı ve performanslı bır urun! Fıyat 119 dolar+KDV TT veya Zalmanın bır cok modelınden ıyı hepsını ınceledım en sonunda kararım bu oldu

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
hayırlı olsun. tak-çıkar hakikaten kolaylık...

teenwolfx

Üye
@RockFord Fosgate

Hayırlı olsun bende az önce fireball dan

Arctic Cooling ATI Silencer 5 (Rev.2) ile
Arctic Cooling Freezer 64 Pro AMD K8 Cooler

siparişi verdim.

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
ohh ıyı yaptında bn satıyodum bnmkını keske bı soleseydın:((( 7600gt veya 1800xl alcam ama buyuk ıhtımalle 7600gt!

teenwolfx

Üye
verdik siparişi bir kere.

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
takarken dıkkat et bnmkı taktıktan sonra kaput...!!!

teenwolfx

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Apr 21 2006, 08&#58;57 PM) [post=320147]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ohh ıyı yaptında bn satıyodum bnmkını keske bı soleseydın:((( 7600gt veya 1800xl alcam ama buyuk ıhtımalle 7600gt&#33;
[/b][/quote]

o kartı satıp 7600GT almaya değmez şunda pek fark görmezsin zaten vista çıktıktan sonra DX10 ve S.m4 ile ekran kartlarında yenilenmeler olacak boşa yatırım yapma.

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
ben x1800gto alıyorum bu hafta ısıme baya yarıyacakk 800gto yetmıyodu&#33;&#33; sende gto2 war tabıı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt