clawiss Üye acayipp bi deişme var yaa saolasınn yüklemeden önce bi foto cektimm bide smdi cektim cok gzl olmus)
americanboy Üye bunu v50.0.005 güncelleyip öyle yükleyin daha kaliteli oluyor resmen gece çekimleri cam gibi n73 de niyi oluyor
bunu v50.0.005 güncelleyip öyle yükleyin daha kaliteli oluyor resmen gece çekimleri cam gibi n73 de niyi oluyor
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi sertifikalayıp versem hiç kimse kullanamaz..sertifika telefonun imei ne göre yapılır,başkası hiç kullanamaz..
sertifikalayıp versem hiç kimse kullanamaz..sertifika telefonun imei ne göre yapılır,başkası hiç kullanamaz..
MorgenSterN. Üye tefonun kamerasındaki netlik konstrat ve parlaklık ayarlarıyla oynayın bu klaıteden fazlasını elde edersınız bence sısteme yuklemeye gerek yok ama ugrasmayan arkadaslar ıcın dusunulmus tesekkurler paylasım ıcın
tefonun kamerasındaki netlik konstrat ve parlaklık ayarlarıyla oynayın bu klaıteden fazlasını elde edersınız bence sısteme yuklemeye gerek yok ama ugrasmayan arkadaslar ıcın dusunulmus tesekkurler paylasım ıcın
qf13 Üye Kardeş o dedigin nasıl yapılıyo yenı aldım telefonu atıp kurmayı blıyom sadece lütfen bi yardımcı olsan tşk
Kardeş o dedigin nasıl yapılıyo yenı aldım telefonu atıp kurmayı blıyom sadece lütfen bi yardımcı olsan tşk
rigidbar Üye cer.opda.cn'de kendiniz yapabilirsiniz. Yükleyen arkaşa teşekkürler. bu program anadığım kadarıyla otomatik olarak çalışıyor, yükledikten sonra bir işlem yapmaya lüzum yok?
cer.opda.cn'de kendiniz yapabilirsiniz. Yükleyen arkaşa teşekkürler. bu program anadığım kadarıyla otomatik olarak çalışıyor, yükledikten sonra bir işlem yapmaya lüzum yok?