En ucuz ve en kullanışlı GPRS

Sponsorlu Bağlantılar

En Kullanışlı Ve En Ucuz GPRS Hizmetini Hangi operatör veriyor ?

• Kullanılan toplam oy
    243
bassavci

bassavci

Üye
    Konu Sahibi
En ucuz ve en kullanışlı GPRS
Arkadaşlar sizce en kullanışlı gprs hizmetini hangi operatör veriyor.

ondasm

Üye
evet telsimm her sey de diğer operatorlere fark attığı doğruu ama msn neye girmemesi (kontürlü hatta) bence köttüü ama diğer uygulamalarda 4 4 luk yalan yok :)

ukalaboy

ukalaboy

Üye
valla çift tel kulanıyorum telsim ve turkcell telsim öğrenci ama en baba hat turkcell bence

Caine

Caine

Üye
kesinlikle aveaaaaaa ;)
bende 3 hat da var ama bu internete baglanma konusunda gprs de ucuz olarak avea tek gecerim ;)

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
telsim

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Ucuzluguna lafım yok da kullanıslı olması konusuna katılmıyorum telsımın .. Öyle olsa evea tcell bu kadar satmazdı

ibonline

ibonline

Üye
avea

d'alessandro

d'alessandro

Üye
fazla bir bilgim yok:(,ama genelde duyduğum telsim

oguzhanbolu

oguzhanbolu

Üye
tcell i tek geçerim

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
avea :ok2:

denizyalcin

denizyalcin

Üye
telsim ;)

akrepkore

akrepkore

Üye
bence avea

perfectlover

Üye
En ucuz ve kullanışlı GPRS hizmetini Telsim veriyor. Yaklaşık 6 senedir bu hizmete devam ediyor Telsim. Fiyat tarifelerinde yapılacak olan karşılaştırma ucuzluğu tescil edecektir.

bassavci

bassavci

Üye
    Konu Sahibi
Telsimin ilkbaşlardaki 5 veya 10 ytl ye sınırsız hizmeti güzeldi.

EKEP109

EKEP109

Üye
Tabi ki Turkcell hangisi olacak ki başka

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
bende bütün hatlar var en ucuz ve kullanışlısı avea ama turkcell-imden vazgeçmeme =-)

Exalans

Exalans

Üye
beyler bilende yazmış bilmeyende bakın turkcellde 10kb si 1 knt iken aveada 60 kb si 1 knt ama turkcelde de ufak bi ayar değişikliğiyle 60 kb si 1knt olabailir ama bakıldığında avaea edge hızında hizmet veriyor bakarsanız telsimi hiç katmadım kullanmış olan biri olarak (aylık 750knt) gece 11 den önce bağlantı hızınız aveanın 3 te 1 i olsun parasını ben veriyim

mevlut

Üye
turkcel 60kb 1 köntör

zebani

zebani

Üye
Arkadaşlar telsim kontörlü hatlar için 750 kontör istiyor fakat kontör düşmüyor yani gprs bedavaya geliyor 1 ay boyunca .kontörleride aramalarınızda kullanıyorsunuz...:megafon:

Üst Alt