En Ucuz Konuşturan Operatör Hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
En Ucuz Konuşturan Operatör Hangisi
GSM operatörleri, kontörlü kullanıcılar için birbirinden ilginç fırsatlar sunuyor. Bu listeye bakmadan hattınızı seçmeyin.


Faturalı hat kullanıcıları için çok sık duyurulan kampanyaların benzerleri, artık kontörlü hat kullanıcıları için de duyurulmaya başlandı. Hem şebeke içi hem de diğer operatörleri aramanın ücretlerine, geçen yıla oranla önemli indirimler geldi. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net editörleri, kıyasıya yaşanan rekabetin son halini bir araya getirdi.

Avea

Avea, yaptığı son duyuru ile kontörlü hat kullanıcılarına hem Avea hem de diğer operatörler, ev ve yerlerini 2 dakikası 1 kontöre konuşturuyor. Bunun için yapmanız gereken tek şey, 150 ve üstünde kontör yüklemek. Eğer tek seferde 100 kontör yüklerseniz o zaman dakikası 1 kontöre konuşabiliyorsunuz.

Turkcell

En fazla müşteriye sahip olan cep telefonu operatörü Turkcell de iddialı bir kampanya ile rekabette ben de varım dedi. Son duyuruya göre faturasız Turkcell müşterileri, Turkcell ve diğer operatörlerin yanı sıra sabit hatlarla da 5 dakikası 2 kontöre konuşabilecekler. 12 Ağustos'a kadar geçerli olan bu tarifeden maalesef maksimum 300 dakika faydalanılıyor.

Vodafone

Diğer operatörlerin gerisinde kalmak istemeyen Vodafone da kontörlü hat kullanıcıları için sınırsız görüşme tarifesini duyurdu. Bu kampanyaya göre 100 kontör yükleyen kontörlü Vodafone müşterileri, hem Vodafone'luları hem de diğer GSM operatörlerini ve sabit telefonları dakikası 1 kontöre arayabiliyorlar.


Sonuç




Turkcell, rakamlara göre en uygun tarifeyi sunuyor gibi olsa da kampanyanın hem sınırlı bir tarihe kadar olması hem de 300 dakika ile sınırlandırılması, kontörlü hat kullanıcılarının canını sıkacak gibi görünüyor.

Tüm kısıtlamalar ve kampanya zamanları değerlendirildiğinde, kontörlü hat kullanıcıları için en iyi seçimin "şimdilik" Avea olduğu ortaya çıkıyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: osaka123


LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
En ucuz operatörü seçerken, o operatörün kampanyalarına değil de, daha önce kendi rehberinize ve görüşmelerinizi hangi yöne ve ne sıklıkla yapıyorsunuz bunları göz önünde bulundurarak hattınızı secmenizi tavsiye ederiz. Örnek: turkcell şebeke içi 500 kontör veriyor, avea heryöne 150 kontör veriyor. Burada turkcell farklı bir şekilde avantajlı gözüküyor, ama sizin konuşmalarınız her yöne, dolayısı ile size en çok yaşayacak avea olur.
Gördüğünüz gibi en çok bedava veren değil sizin ihtiyaçlarınıza en çok cevap veren ve ihtiyaçlarınızı karşılayan operatör en iyisidir. Iyi forumlar
 
lgfb

lgfb

Üye
bence avea arkdaslar turkıyede en cok abonesı olan turkcel ama en cok konusturan avea!!! vadafon ise batmak üzere:)
 
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Recep yorumuna harfiyen katılıyorum. Turkcell'de kalite tartışılmaz, ses kalitesi olsun hizmet olsun 1 numara. Ancak AVEA birçok gerekli yönden önde görünüyor. Özellikle Mobil Öğrenci tarifesi diğer hatların öğrenci tarifelerinden daha üstün. Ancak şu var ki 10 dk sı 2 kontör olan bir tarifede 7 - 8 dakika da görüşme kesiliyor. Ses çok kötü. Bu arada Vodafone batıyor demiş lgfb ama öyle birşey söz konusu değil. Vodafone bir dünya devi. Biz Cep aile tarifesi kullanıyoruz. Dakikası 1.8 kuruş (18.000 lira) ya konuşuyoruz Basit bir hesapla 1 saati 1.08 YTL ye geliyor. Ancak Cep aileye yeni üye alınmıyor.
 
ilo53

ilo53

Üye
benım ıcın turkcell rehberımde 1 vodafone nnumarası var 5 tanede avea gerısı turkcell bunun ıcn turkcell dıyorm. zaten onlarlada okadar sık konusmuyorm. benım ıcın en ıyı turkcell aveayının 55 kntr 5 ten 5 e kadar kampanyası turkcellde olsa cok super olur.vodafonenın de 60dk 4 kntr ve 60 dk 8 kntr olan tarıfesı guzel ama bende vodafone numarası bı tane var turkcellde bunlar olsa cok ıyı olurdu.
 
darülmendep

darülmendep

Üye
En iyisi AVEA çünkü: Avea'da 20 liraya her yöne 150 dk veriyor. Ama Turkcell'den 3G için patlama bekliyoruzzz.
 

mehmetş21

Üye
bence avae her kontör yüklememde 180 dakika patlicandan 60 dakika mobil öğrenciden ve her yöne 50-150 arası kontör hediye ediyor bide 5 ten 17 ye kadar avea içi ücretsiz avae diyorum başka bişi demiyorum ama turkcellin kalitesine de müşterilerine verdikleri değerede diyecek yok yani
 


Üst Alt