Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Farkı yok sadece kampanya kontratlı gibi düşünün iki yıl sözleşme ile veriliyor.Bu cihazın ne farkı var çok ucuzmuş
Taksiti kaldırınca millet durdu sanki çoğu kişi operatörlere yöneldi.Aynı kampanyayı bizim ülkemizde düşünüyorum da misal tarifeye ek ayda 200 tl 24 ay!!! Ödediğin faturaya mı yanasın 3000 liralık cihazı 4800 tl ye aldığına mı yanasın yoksa enayi yerine konduğuna mı yanasın.
Allah bizim ÖPER-ATAR firmaların kârlarına zeval vermesin!!!!
Yüksek fiyatlar ödeniyor. Ödeme gücü olmasada alıyor katılıyorum İsmini belirtmek istemediğim genel de tahmin edilen satış mağzası 2000 Tl değerindeki telefonu nasıl 3500 Tl den satıcakTaksiti kaldırınca millet durdu sanki çoğu kişi operatörlere yöneldi.
bi ara bende araştırıyodum. şöyle yapabilirsin mesela gidersin vatanda diyelimki 2000 tl lik bi telefon alcan 1200 sende var çekersin 800 tl odeo bank kredisi. 2000 tamamlar cihazını alır 800 ün taksitinide bankaya ödersin. Gold da da aynı şekilde. Birde goldda bi sistem daha vardı adını unuttum % 45 ini mi ne peşin ödeyip gerisini taksitle ödeyebiliyodun.Benim paralar yalan oldu. 1200 liram kaldı şuan. 1200 lirayı peşin verip geriye kalanını her ay 200 lira ile ödeyip alabileceğim yer var mı ?
türkiyedeki appstorelara böle fiyatlardan gelmez dimi hocam yani normal telefoncularıma gelir acabaKontratlı fiyattır. Amerikada da iphone 199$ ama aylık 100$ (250 lira) fatura ödüyorlar. Eğer fatura ile hesaplarsan Türkiyede daha ucuz.
Apple Store kendisi kontratlı satmıyor. Operatörlerle anlaşıyor, ona göre fiyat biçiyorlar. Yani şu an Turkcell, Vodafone vb. yerlerden kontratlı alabilirsin ama daha kazık fiyata gelir. (Ülkemizde)türkiyedeki appstorelara böle fiyatlardan gelmez dimi hocam yani normal telefoncularıma gelir acaba
Apple Store kendisi kontratlı satmıyor. Operatörlerle anlaşıyor, ona göre fiyat biçiyorlar. Yani şu an Turkcell, Vodafone vb. yerlerden kontratlı alabilirsin ama daha kazık fiyata gelir. (Ülkemizde)
0MG90'ın da dediği gibi apple ile alakası yok, operatörler ile alakası var. bu arada z3 compact da düşünebilirsin.türkiyedeki appstorelara böle fiyatlardan gelmez dimi hocam yani normal telefoncularıma gelir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?