Telefon Tavsiyesi En Ucuz Android Tablet

Sponsorlu Bağlantılar

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
En Ucuz Android Tablet
Merhaba,
Bir arkadaşımın sırf Smart TV'ye kumanda olarak kullanmak amacıyla çok ucuz bir tablete ihtiyacı var.

100TL civarında bulabileceğim sıfır/2.el bir tablet var mı?

Garanti/Marka/Özellik sorun değil.

burakcan42

Üye
piranhanın tabletlerine bir bak

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Valla ben gecen soktan 160 tlye codegen max7 yi aldim mc4 u bile oynatti :D

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Gittigidiyorda 99TL'ye piranha bussines buldum. 7", 1GB Ram'i var. Bir tek şarj aleti bozukmuş. Fiyatın sebebi ve satmasının sebebi çocukları şifre koymuş, şifreyi unutmuş adam uğraşmış baya ama düzeltememiş. Recovery menüden halledilir kolay iş.

edit: şarj aletini de kesimiş bantlamış çalışıyormuş.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Gittigidiyorda 99TL'ye piranha bussines buldum. 7", 1GB Ram'i var. Bir tek şarj aleti bozukmuş. Fiyatın sebebi ve satmasının sebebi çocukları şifre koymuş, şifreyi unutmuş adam uğraşmış baya ama düzeltememiş. Recovery menüden halledilir kolay iş.

edit: şarj aletini de kesimiş bantlamış çalışıyormuş.
Soyle bi sifirlasin?

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Bir sey olursa sorumluk kabul etmem

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Jxd s18 diye bi tablet var 70 TL civarında çinde

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Jxd s18 diye bi tablet var 70 TL civarında çinde

Tabi bir de bulabilmem lazım. Mesela bu tableti nereden bulabilirim? Teknoloji marketlerinde yoktur herhalde. Kliksa/Hepsiburada/N11/Gittigidiyor gibi yerlerde mevcut mu?

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Buyincoins.com dx.com alibaba.com gibi sitelere bakabilirsiniz ben şahsen her ay nerden Baksan 100tllik harcama yapıyorum ve bi sorun çıkmadı şimdiye kadar

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Buyincoins.com dx.com alibaba.com gibi sitelere bakabilirsiniz ben şahsen her ay nerden Baksan 100tllik harcama yapıyorum ve bi sorun çıkmadı şimdiye kadar

Baktım ama yabancı sanırım çoğu. Kargo sorun olmasa da gümrükte sorun çıkabilir. alibaba.com'a bakıyorum şimdi.

mertekin34

mertekin34

Üye
Vay be milletteki zevke bak :D

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Gümrükte sorun olmuyor üzerine gift yazıyorlar gümrük müdale etmiyor

Üst Alt