[En Stabil] N!trogen *The Resurection* Final1 ///Vazgeçemezsin//////////////////////////////////////

Sponsorlu Bağlantılar

Rom nasıl?

• İyi

Kullanılan: 1 50.0%
  • Kötü

Kullanılan: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .
rayzor

rayzor

Üye
    Konu Sahibi
[En Stabil] N!trogen *The Resurection* Final1 ///Vazgeçemezsin//////////////////////////////////////
Arkadaşlar uzun bir süre ace kullandım. Orta sınıf için mükemmel bir telefon ama artık bana göre vadesi dolmuştu. S4 Active aldım. Bunun şerefine sizinle acemde denediğim en stabil ve fazla uygulama yüklemenize rağmen performansından ödün vermeyen tek romu vermek istedim. Bataryada iyi.Stockcularada bu romu bir denemelerini söylüyorum gerçekten Mükemmel. Bu arada sdnizde ext alanınız varsa kernel aynı swapalldaki gibi bunu dahili belleğe ekleyerek büyük bir sorun olan hafıza sorununuzu çözüyor.. [yoksa ext alanı açın derim: ]Bunun dışında telefon arayüzünü fixleselerde pek hoş değil[bana göre] bu yüzden size birkaç önerim olacak...1- 2- MiHome launcheri yükleyin3- ExDialer deneyebilirsiniz4- Dosya yöneticisi olarak: 5- Klavye A.I.type kulanın A.I.type PLUS V1.9.9.5
Video:​
[video=youtube_share;FRKy2y2nZoI]http://youtu.be/FRKy2y2nZoI[/video]::BENİM GALAXY::
::::::::::İNDİRME LİNKLERİ:::::::::​
ROM: PATCH 1: ERROR FİX: UI PATCH: NOT: Romu CWM yÜkledikten sonra wipesiz Patchları üzerine yükleyin.

zorro47

Üye
on numareaa

scream55

scream55

Üye
yükledim ama galaxy cooper yazısı geliyor ileriye gitmiyor, neden olabilir?ne yaptıysam olmadı çalışmadı,,,