En Sonunda İphone 4 sahibi Oldum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nerdesingol

Üye
hayırlı olsun güle güle kullan benimde hayalimde galaxy s2 var

• Beğen
Tepkiler: RonaS

RonaS

RonaS

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın cevikkuvvet kardeşim olayı çzömüşsün en detaylı yani android marketteki sıkıntılar giremiyosun indiremiyosun indirdiğiğini ayrı bi download ediyo APPLE sonuçta kaç yıllık mazisi var APPLE olsun taştan olsun bu arada GS II inin hafifliği beni çok şaşırttı iphonu 30 yıl geçse bile yine tercih ederim

Consul9

Consul9

Üye
arkadşlar ne derseniz diyin iphone dünyanın en iyi telefonlarından biridir.Samsungun sayısız modelinden ancak 1-2si iphone un toplam 3-4 modeli ile yarışabiliyorsa sorun iphone da değil samsungdadır.Hayırlı olsun kardeş bu arada :)

• Beğen
gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
bende iphone 4 aldım 16 lık modeli telefon çok hızlı ancak multi tasking denen olay yok bir işlevi yaparken başka bir işlevi açmak için öncekini kapatmak gerekiyor sadece müzik dinlerken kapanmıyor bu da benim kullanım tarzım ile ters
gule gule kullan
ben lg optimus black yanına 2nci telefon olarak yine lg optimus 3d aldım çok çok memnunum markette aradigim herşey mevcut özellik ve teknoloji olarak çok üstün bir telefon almak isteyenlere tavsiye ederim

• Beğen
Del Rey

Del Rey

Üye
bende iphone 4 aldım 16 lık modeli telefon çok hızlı ancak multi tasking denen olay yok bir işlevi yaparken başka bir işlevi açmak için öncekini kapatmak gerekiyor sadece müzik dinlerken kapanmıyor bu da benim kullanım tarzım ile ters
gule gule kullan
ben lg optimus black yanına 2nci telefon olarak yine lg optimus 3d aldım çok çok memnunum markette aradigim herşey mevcut özellik ve teknoloji olarak çok üstün bir telefon almak isteyenlere tavsiye ederim

Multitask özelliği uygulamalarda API ile sağlanıyor daha o telefonda ya :D Symban'ın bile gerçek çoklu görevlendirmesi var.

iPhone 100 çıksa gene de almam gene de almam.

RonaS

RonaS

Üye
    Konu Sahibi
iyy kardeş alma ya öff iyyki açtım şu konuyu kapatın moderatörler şu konuyu Allah Aşkına sıkıldım

Del Rey

Del Rey

Üye
iyy kardeş alma ya öff iyyki açtım şu konuyu kapatın moderatörler şu konuyu Allah Aşkına sıkıldım

Almayacaktım zaten. Almışlara ve alacaklara uyarıda bulunuyorum. Kafanızın dikine doğru gidip; hehangi birşey bilmeden iPhone en iyisi iPhone en güçlüsü diyip duranlara bayılıyorum.

RonaS

RonaS

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakma ama Hiçbir İphone kullanıcısı Kalkıpta Attan inip eşşeğe binmez tıpkı benim samsung veya C5 Almıyacağım gibi çıksın 5 o dediklerin iphone 5in önünde diz çökerler.bu son msjım artık yazmıyacam

Del Rey

Del Rey

Üye
Kusura bakma ama Hiçbir İphone kullanıcısı Kalkıpta Attan inip eşşeğe binmez tıpkı benim samsung veya C5 Almıyacağım gibi çıksın 5 o dediklerin iphone 5in önünde diz çökerler.bu son msjım artık yazmıyacam

Tabi ki :) iPhone 5, çıkacak olan bir telefon. Samsung Galaxy S3 de çıkacak bir telefon. Onları karşılaştıralım ne dersin :) Yazık sena bunu anlatmak için harcadığım çabaya.

Lenneth

Üye
iPhone 5 alacağıma gider Samsung Galaxy Note alırım 10 kat daha iyi.

Consul9

Consul9

Üye
yakında laptopları falan karşılaştıracaklar
-iphone 5 alacağıma samsung 9 serisi laptop alırım :ehe:ehe:ehe

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt