En sonunda CIA'nin resmi sitesini de hacklediler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En sonunda CIA'nin resmi sitesini de hacklediler
İnternet sitesi çökertilen prestijli kurumlar listesine sonun da CIA de dahil oldu. Sorumluluğu ise LulzSec adlı hacker grubu üstlendi.












20 DAKİKA GİRİLEMEDİ
CNET'e göre dün akşamüstü CIA'in resmi internet sitesine 20 dakika girilemedi, Lulz Security siteyi çevrim dışı bırakanın kendisi olduğunu açıkladı.

Yazıdan;

Site çökertilmeden evvel LulzSec "Tango çöktü(tango down)-cia.gov- lulz için" diye bir tweet yolladı. Bu tweetin ardından dünyanın en ünlü istihbarat örgütünün resmi sitesi hata mesaji vermeye başladı.

NAM SALMIŞ GRUP: SONY'DEN FBI İŞBİRLİKÇİSİNE KADAR
LulzSec önemli internet sitelerine yaptığı başarılı ataklardan dolayı ün salmış durumda. Geçtiğimiz bir kaç ay zarfında, Sony Pictures'a, Sony Music Japonya'ya ve diğer Sony kurumlarına yönelik saldırıları üstlenmişti. Grup ayrıca Nintendo, Bethesda Software ve FBI ile yakın işbirliği içinde olan Infragard'ı hedef aldı.

ABD SENATOSU'NA SALDIRI
Grup eylemlerini geçen hafta ABD Senatosu internet sitesine yaptığı bir saldırı ile hızlandırdı. Bu saldırı ile site servis sağlayıcısının rehberine ve dosya yapısına girdi ve bunlardaki içerikleri kendi sitesinde yayınladı.

CIA'e yaptıkları saldırının öncesindeki son eylemleri bir telefon numarasını tweet etmeleri ve takipçileri burayı arayarak hacklemeleri şeklinde oldu.
 
Furkan1103

Furkan1103

Üye
Bu LulzSec mnyak bisi :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt