Çeviri yaparken demo yazar bu hiç hoş değil...yau ben smart movie nin3.41 ini kendi sitesinden indirdim...telefona da pc ye de kurdum.telefonda zaten deneme sürümü de çalışıyor onda sorun yok..pc de kod istedi later ledim.çeviriyor..anlamadığım ne zaman key isteyecek yada böyle devam ederse bi süre sonra çalışamaz duruma mı gelecek
tüm gece denedım bulmaya ama içinden cıkamadım,en iyisi senın converterı kullanmak...pc de aynı ilemı yapan 2 program bulunması pek hosuma gıtmıyor,acaba çilekeş kardeş çeviri için gerekli ince ayar bilgilerini biiyorsan paylaşabılırmısınbence sen baska yenı surum deneme,telin biraz eskı model oldugundan yenı srum programları kaldırmaması cok normal.sana tavsıyem ya telini degiş yada smart movie 2.71 i dene,büyük bi ihtimalle o acılacaktr,zaten bu surumle 2.71 arasında farkedebılecegın bı fark yokarkadaslar bu program 6600da calısmıyor telefona yuklemeye calısıyorum soya bozuk diyor neden acaba 3,40ı denedım olmadı 3,41 de olmadı naısl yapacaz yardımcı olurmusunuz

Canın sağolsun ne diyeyim ttc süper program...cook onceden total vıdeo converterdan tel için manual ayarlar yaparak çeviri yapıyordum,gel gör ki o ozellıklerı bı yere kaydetmedıgımden unutmuşum,daha yeni farkettım unuttugumutüm gece denedım bulmaya ama içinden cıkamadım,en iyisi senın converterı kullanmak...pc de aynı ilemı yapan 2 program bulunması pek hosuma gıtmıyor,acaba çilekeş kardeş çeviri için gerekli ince ayar bilgilerini biiyorsan paylaşabılırmısın
--------------- Ekleme ---------------
bence sen baska yenı surum deneme,telin biraz eskı model oldugundan yenı srum programları kaldırmaması cok normal.sana tavsıyem ya telini degiş yada smart movie 2.71 i dene,büyük bi ihtimalle o acılacaktr,zaten bu surumle 2.71 arasında farkedebılecegın bı fark yok
--------------- Ekleme ---------------
şey bu arada çilekeş kardeş problemımı çözdüm,senın converterı kobay olarak kullanıp onun üzerinden ince ayarları ogrendim,şimdi o ayarlamaları total video converter da kullanıyorum..senin programı da sildim,kusura bakma![]()