En son sürüm Smart movie 3.41 avi oynatıcı türkçe full + Smart converter

Sponsorlu Bağlantılar

slayomer

Üye
n95 ile denedim yüklenmiyor. bu program symbian 9.2 ler için uyumlu mu. yada n95 uyumlusunu link atabilirmisiniz?

FerreT

FerreT

Üye
Saolasın çilekeş full versiyon için ;)

FerreT

FerreT

Üye
yaw çilekeş su 6600 değiştir artık al bi n80 telefon değişince paylaşımlarınıda ona göre yaparsın :):D

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
En kaliteli avi oynatıcılardan olan smart movie nin piyasadaki en son sürümünü sizlerle paylaşıyorum rar içerisinde pc için smart converter (avi dönüştürücü) mevcut...

Full yapabilmeniz için rardan çıkan smart movie 3.40 eski sürümü ilk önce yüklüyoruz ve smart movie yi açıyoruz tercihlerden dil seçeneğini türkçe yapın kayıt bölümüne 0000 yazarak eski sürümü full yapın ardından en son sürüm olan smart movie 3.41 i yükleyin tekrar şifre girmenize gerek yok gelelim pc için smart converter ı full yapmaya setup smart converter dosyasını pc ye yükleyin ve çalıştırın önünüze küçük bir pencere çıkacak o penceredeki rakamları cep telefonuna yüklediğiniz smart movie programının ÇEVİRİCİYİ AÇMA bölümüne yazacaksınız ve smart converter ın keyini öğreneceksiniz bu key ile smart converter ı full yapacaksınız

bu şekilde son sürümü full yapabilirsiniz hepinize kolay gelsin...:)

tesekkürler baba çok saol:oke:

cetinhan

cetinhan

Üye
bu converter programı, telefona yüklediğimiz programda video oynatmak için mi kullanılıyor sadece, yoksa her türlü video dosyasını çevirebilir mi, teşekkrler

4c3m1

Üye
EYWALLAH ÇİLEKEŞ KEŞKE HERKES BÖLE YARDIM ETSE DÜNYADA DAHA AZ SORUN OLURDU HERALDE:oke:

FerreT

FerreT

Üye
bu converter programı, telefona yüklediğimiz programda video oynatmak için mi kullanılıyor sadece, yoksa her türlü video dosyasını çevirebilir mi, teşekkrler
Bu converter her türlü uzantıyı avi uzantısına çevirir fakat avileri farklı bi formata çeviremez
Bunun için Total video converter kullanman gerekiyo...Sitede arama buttonuna basman yeterli

caza

Üye
tsk

asi3321

Üye
emeğine sağlık güzel paylaşım için teşekkürler

hasisa

hasisa

Üye
bu sürüm playerde gönder şeçeneği yok

zülfükar

Üye