En son sürüm Smart movie 3.41 avi oynatıcı türkçe full + Smart converter

Sponsorlu Bağlantılar

samov

Üye
eline saglik

emirhan1980

Üye
teşekkürler

catalfleg

catalfleg

Üye
sağolasın eyw =)

KaLpSizprenS

KaLpSizprenS

Üye
Tşk.Ederim Kardes

izanagi

Üye
tesekkurler

BlueEyess

Üye
Desteklenmiyor diyor ben bu smart moviyi nasıl yüklerim yardımcı olurmusunuz daha öncede denedim olmadı :S 6120c sis sorunu vs konulara baktım ne yaptımsa olmadı cogu program vs. yüklemiyor!!!

zorros

Üye
arkadaşlar bana yardım edin anlayan varsa.acaba alt yazılı dvx leri nasıl çevireceğim,bilen varsa bana açıklamalı anlatırsa sevinirim.teş.

zorros

Üye
arkadaşım programı yeni yükledim pc de herhangi bir rakam çıkmıyor setup tan sonra falan nasıl olacak bu rakam işi?

neron44 67

Üye
benim tel n73 ama yinede program desteklenmiyo diyip yüklemiyo....paylaşım için tesekrler

kyle_xy

Üye
teşekkürler

arogg

Üye
En kaliteli avi oynatıcılardan olan smart movie nin piyasadaki en son sürümünü sizlerle paylaşıyorum rar içerisinde pc için smart converter (avi dönüştürücü) mevcut...

yapabilmeniz için rardan çıkan smart movie 3.40 eski sürümü ilk önce yüklüyoruz ve smart movie yi açıyoruz tercihlerden dil seçeneğini türkçe yapın kayıt bölümüne 0000 yazarak eski sürümü yapın ardından en son sürüm olan smart movie 3.41 i yükleyin tekrar şifre girmenize gerek yok gelelim pc için smart converter ı yapmaya setup smart converter dosyasını pc ye yükleyin ve çalıştırın önünüze küçük bir pencere çıkacak o penceredeki rakamları cep telefonuna yüklediğiniz smart movie programının ÇEVİRİCİYİ AÇMA bölümüne yazacaksınız ve smart converter ın keyini öğreneceksiniz bu ile smart converter ı yapacaksınız
bu şekilde son sürümü yapabilirsiniz hepinize kolay gelsin...:)

bu alıntıdır inmiyor ve n73 e yüklenmiyor

murat.xy

Üye
arkadaşlar indirmiyor

harun_2834

Üye
teşk

murat.xy

Üye
bu neden indirmitoy artık arkadaşlar

calipso_anka

Üye
tşkler:)

komiser19910

Üye

kurulum yasal olarak aylık ücret ödeyerek izleyebildimiz cepde tv yi
ücretsiz izle tek sorun pc den cep telefonuna programı atarken süresiz keyli olduğundan virüs algılıyor önce antivirüs progamını kapatın sonra programı pc de acın sonra bir sis ve jar dosyaları oluşur cep telefonu modeline göre dosyayı telefonunuza yollayın ve yükleyin tv actınızda ok deyin ve oluyor kontür gitmeden tv izleyin

ahmet duran

ahmet duran

Üye
teşekkürler

ower

ower

Üye
saol

onder_17400

Üye
teşekkürler

Üst Alt