omayra Üye iki hafta önce.. En son ne zaman kokoreç yedin? (Allah'ım yemek düşünmekten kendimi alamıyorum!!)
SALVADORE Üye ticaretimde yenilikler yaptım ve ilerlettim en son ne zaman okulu astın okuyorsan tabiki :
omayra Üye 6 sene önce.. Artık okul yok, okulu asma keyfi yok. (Zaten devam zorunluluğumuz da yoktu.. Asmak sayılır mı acabaa??) En son ne zaman birini beklerken ağaç oldun?
6 sene önce.. Artık okul yok, okulu asma keyfi yok. (Zaten devam zorunluluğumuz da yoktu.. Asmak sayılır mı acabaa??) En son ne zaman birini beklerken ağaç oldun?
Yasminozz Üye stadyuma falan hiç gitmedim.....ama geçenlerde (geçenlerde dediğimde oluyodur 3 ay falan ) halı saha maçına gitmiştim izlemeye o sayılır mı ????....: : : : en son ne zaman biri kalbini kırdı ve çok özel değilse ne yaptı da kırdı ??????
stadyuma falan hiç gitmedim.....ama geçenlerde (geçenlerde dediğimde oluyodur 3 ay falan ) halı saha maçına gitmiştim izlemeye o sayılır mı ????....: : : : en son ne zaman biri kalbini kırdı ve çok özel değilse ne yaptı da kırdı ??????
serdaronlinenet Üye kalbimi bıraktığım yerdea: askerden gittikten sonra ayrıldık. en son ne zaman operaya gittin
karides Üye Bugün (şu anda) ondan öncesi de pazartesi.Çalışıyorum. offffffff En son ne zaman bir spor aktivitesine katıldın. Oyuncu olarak!
Bugün (şu anda) ondan öncesi de pazartesi.Çalışıyorum. offffffff En son ne zaman bir spor aktivitesine katıldın. Oyuncu olarak!
Honda-VTI Üye 2 sene oldu halı saha maçına gitmiyorum işlerden fırsat bulsam neler yapacam ama olmuyor... En son ne zaman uzun bir yolculuk yaptın??
2 sene oldu halı saha maçına gitmiyorum işlerden fırsat bulsam neler yapacam ama olmuyor... En son ne zaman uzun bir yolculuk yaptın??
Yasminozz Üye bu yaz urfa ya gittim 13 saat hususi arabayla......... en son ne zaman aşık oldun ??????
gokhan_08 Üye bi kaç hafta oluyo.... alttaki;en son ne zaman röveşatayla gol attın(valla soruldumu bilmiyuom)
omayra Üye Hatırlamıyorum. Çooookk uzun zaman önce.. Şu haber programlarında dilencelerin ne kadar zengin olduklarına şahit olunca bıraktım sadaka vermeyi. Alttaki en son ne zaman hastalandın?
Hatırlamıyorum. Çooookk uzun zaman önce.. Şu haber programlarında dilencelerin ne kadar zengin olduklarına şahit olunca bıraktım sadaka vermeyi. Alttaki en son ne zaman hastalandın?