perfectlover Üye Her saniye hissediyorum özlendiğimi, kalp kalbe karşıdır. En son ne zaman gazete bulmacası çözdün?
omayra Üye Hatırlamıyom ama şimdi ağlayasım var nedense Alttaki en son ne zaman "o"nu sevdiğini söyledin gözlerinin içine bakarak?
Hatırlamıyom ama şimdi ağlayasım var nedense Alttaki en son ne zaman "o"nu sevdiğini söyledin gözlerinin içine bakarak?
perfectlover Üye Her zaman gözlerinin içine bakarak söylüyorum onun, ama bunu göremiyor. Alttaki en son ne zaman yeni bir müzik albümü (CD, Kaset) satın aldın?
Her zaman gözlerinin içine bakarak söylüyorum onun, ama bunu göremiyor. Alttaki en son ne zaman yeni bir müzik albümü (CD, Kaset) satın aldın?
jöly Üye pazartesi-çarşamba-cuma günleri gidiyorum spora.... en son ne zaman keyifli bir gün geçirdin?
padme Üye sali gunu.hava cok guzeldi ve bebekte bunun keyfini cikardik en son ne zaman kendini sasirttin?
omayra Üye alessa' Alıntı: bugün..... en son ne diyet yaptın Genişletmek için tıkla ... sanırım bir nazire var burada.. Ama alınmadım üstüme Hala diyet yapmaya çalışıyorum ama eşim sürekli pilav istiyor, tatlı alıyor, diyetimi baltalıyor, başarılı olamıyorum bu konuda Alttaki en son ne zaman birine kızdın?
alessa' Alıntı: bugün..... en son ne diyet yaptın Genişletmek için tıkla ... sanırım bir nazire var burada.. Ama alınmadım üstüme Hala diyet yapmaya çalışıyorum ama eşim sürekli pilav istiyor, tatlı alıyor, diyetimi baltalıyor, başarılı olamıyorum bu konuda Alttaki en son ne zaman birine kızdın?
padme Üye hatirlayamiyorum.sanirim buda oldukca uzun bir zaman gectigini gosteriyor. en son ne zaman tiyatroya gittin?
hatirlayamiyorum.sanirim buda oldukca uzun bir zaman gectigini gosteriyor. en son ne zaman tiyatroya gittin?