Beşiktaş
'Maxi Genç Üye Love Prince' Alıntı: Bende FenerLi oLdum Genişletmek için tıkla ... hayirLi oLsun Fenerbahce!
Love Prince Üye Berkan (:' Alıntı: en büyük galatasaray Genişletmek için tıkla ... doğru yolu buldun sonunda galatasaray
Berkan (:' Alıntı: en büyük galatasaray Genişletmek için tıkla ... doğru yolu buldun sonunda galatasaray
'Maxi Genç Üye Love Prince' Alıntı: doğru yolu buldugum icin muTLuyum Fenerbahce Genişletmek için tıkla ... Senin adina sevindim abi Fenerbahceeee
Love Prince' Alıntı: doğru yolu buldugum icin muTLuyum Fenerbahce Genişletmek için tıkla ... Senin adina sevindim abi Fenerbahceeee
Love Prince Üye Berkan (:' Alıntı: olurmu öyle abi Galatasaray tabiki en büyük Genişletmek için tıkla ... galatasaray
Berkan (:' Alıntı: olurmu öyle abi Galatasaray tabiki en büyük Genişletmek için tıkla ... galatasaray
'Maxi Genç Üye Love Prince' Alıntı: ben geri dondum galatasaray Genişletmek için tıkla ... Tmm abi sen biLirsn Fenerbahce
Love Prince' Alıntı: ben geri dondum galatasaray Genişletmek için tıkla ... Tmm abi sen biLirsn Fenerbahce