En Son Çıkan Stock JB Rom

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
En Son Çıkan Stock JB Rom
Selam!
İlk başta odin3.09 u indirin.
işte link ::

sammobile üyeliğinizin olması mecburdur son çıkan stock rom jb linki işte budur haydi kolay gelsin...

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
:tşk:

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Ne gibi değişiklikleri var acaba ?

en-sel

en-sel

Üye
Hocam şuan kitkat yüklü direk bunu indirip kurabilirmiyim

dendirit

dendirit

Üye
Ram kaçtır şarjı olumlu etkilemişmidir 2013 deki jb romlara göre fark varsa detaylıca anlatırsan sevinirim

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Ram kaçtır şarjı olumlu etkilemişmidir 2013 deki jb romlara göre fark varsa detaylıca anlatırsan sevinirim

Firmwareler Arasında Dağlar kadar fark yoktur. Kullandığınız Romda sorun yok ise boşuna yüklemenize gerek yok bence güncel stok romu den temin edebilirsiniz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Fark şarj olarak çok yok fakat performans olarak daha iyi sonuçta bu en son güncelleme hatalardan dahada arındırılmis.Mesela arama yaparken gecikme giderilmis.Medaj rehber açacağınız zaman ki hız farkları azalmış.Oyunlarda zaten stock rom çok çok iyi değildir fakat siz şarj müzik ve sosyal ağ derseniz stock romlar ihtiyacı karşılar.

dendirit

dendirit

Üye
Firmwareler Arasında Dağlar kadar fark yoktur. Kullandığınız Romda sorun yok ise boşuna yüklemenize gerek yok bence güncel stok romu den temin edebilirsiniz

Suan 2014 polonya rom u indiriyorum bunun disinda 2014 de cikan guncelleme onerirmisiniz ulke olarak acil

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Suan 2014 polonya rom u indiriyorum bunun disinda 2014 de cikan guncelleme onerirmisiniz ulke olarak acil

changelist sayısı hangisininki en yüksek ise o daha iyidir. Son çıkan güncelleme hangisi ise siz onu indirin 2013de cikanlara gore epey bi farkı olacaktır.

dendirit

dendirit

Üye
Teşekkür ederim 2014 mayıs polonya ROM kurulu şuanda ama cm 10.2 yi kurmayı düşünüyorum pek bi fark göremedimHani gb den jb ye gecerken once 3 parcali sizinti test romu yukleyip sonra portekiz turkiye romu atiyoruz ya hic gerek yok test romunda kalin ben oyle yapiyorum herseyi calisiyo polonya portekiz slovakya turkiye romlarina gore en iyisi test romu

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu bi güncellemek lazım üstüne yeni firmwareler çıktı

dendirit

dendirit

Üye
şuan en üste netherlands (hollanda ) var denedim polonyadan farkıyok

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
kardesim romu zippyshare gibi bir siteye upload edersen sammobile uyeligi olmayan arkadaslarda romdan yararlanabilir.

Üst Alt