ben galıba gm androıd one 4g alacagım bu telde oyunları kac sene gotururEn yüksek oyunlar öyle her zaman çıkmiyorlar zaten bu plartforma gelen büyük oyun sayısı fazla sayılmaz . Yüksek grafik çözünürlüğü ve doku gördüğünüz oyunlar kasabilir. Ama şu telefonda kasar bu telefonda kasmaz diye bir site yok. Firmalarin amiral gemileri 1500-4000 lira arası telefonlarda oyun ve uygulamalarin 2 yil kasmaz
1 veya 2 sene diyelim.ben galıba gm androıd one 4g alacagım bu telde oyunları kac sene goturur
2 sene sonra garantı bıtınce root yapmayı dusunuyorum bu root telefon u hızlandıurma veya kaldırmayan oyunları kaldırma gıbı bır etkısı olur mu1 veya 2 sene diyelim.
Kaldirabilirsiniz a guncelleme bitmesine gerek yok cikardigim stick romlari kurarsiniz2 sene sonra garantı bıtınce root yapmayı dusunuyorum bu root telefon u hızlandıurma veya kaldırmayan oyunları kaldırma gıbı bır etkısı olur mu
benım butcem 650. o yuzden hem guncel oyun acsın hem guncelleme alsın uzun sure gotursun ıstıyorum o yuzden cok arastırıoyrum telefonalrı4 yıl önce çıkmış galaxy s2 telefonu, şu an çıkan oyunların hepsini rahatlıkla oynatıyor, sadece android sürümü gerekiyor, oda zaten cm romlarla mümkün, şimdi çıkan samsung telefonlar ve benzeri cihazlar halen s2 deki ekran kartını kullanıyor, sadece işlemci 4 çekirdek tutuyorlar, anlıyacağız gidipte oyun için 2000 tl bilmem ne gibi uçuk bir paralar ödemeyin, kullandığım lg g3 telefonda adreno 330 ve open gl3 destekli bir ekran kartı mevcuttur ve en az 3 yada 4 yıl götüreceğini biliyorum, o yüzden bu tür şeyleri kasmanıza ve kafaya takmanıza gerek yoktur.
Fiyat 650 tl ise bundan başkasını almayacaksın .. Güncelleme direk google tarafından geleceği için sıkıntı olacağını sanmam, donanıma orta derecede yeter sana, güncelleme sıkıntısı istemiyorsan, sakın samsunga bulaşma.benım butcem 650. o yuzden hem guncel oyun acsın hem guncelleme alsın uzun sure gotursun ıstıyorum o yuzden cok arastırıoyrum telefonalrı
bir telefon ıcın guncelleme onemlı mıdır. yoksa aynı fıyata daha yuksek donanımlı tel alıp guncelleme olmasada olur muFiyat 650 tl ise bundan başkasını almayacaksın .. Güncelleme direk google tarafından geleceği için sıkıntı olacağını sanmam, donanıma orta derecede yeter sana, güncelleme sıkıntısı istemiyorsan, sakın samsunga bulaşma.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardeşim 4 yıl önce çıkan s2 çift çekirdek işlemci gücü nedeniyle yeni çıkan oyunlarda az biraz tökezlemeye neden oluyor, tavsiye ettiğim telefon ise dört çekirdek işlemci ve opengl 3 destekli bir özelliğe( 4 Çekirdekli, 64 Bit, 1.2 Ghzbir telefon ıcın guncelleme onemlı mıdır. yoksa aynı fıyata daha yuksek donanımlı tel alıp guncelleme olmasada olur mu
normal güncelleme alıp guncellemek mı mantıklı yoksa guncellemesı olmayan donanımlı tel alıp cm romlarınıda yuklesek olur mu. hangısı mantıklı
usta ben hala 5800 kullanıyorum 5 yıldır. o yuzden alacagım telefonlar bana her turlu guzel gelıyor. ama alacagım telefonda benı baya gotursun ısıtıyorumKardeşim 4 yıl önce çıkan s2 çift çekirdek işlemci gücü nedeniyle yeni çıkan oyunlarda az biraz tökezlemeye neden oluyor, tavsiye ettiğim telefon ise dört çekirdek işlemci ve opengl 3 destekli bir özelliğe( 4 Çekirdekli, 64 Bit, 1.2 GhzLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızFrekansı, Adreno 306 Grafik İşlem Birimi) sahiptir ve en az 3 yıl götüreceğine eminim, tabi bu görecelidir, zamanla kamerası insanı sıkmaya başlar, bu tür cihazlarda kamera ve malzeme kalitesi bariz kötü olacağı için ileride kişiye göre sıkıntı çıkacaktır.

oooo o zaman sana uzun yıllar gidecektir, al derimusta ben hala 5800 kullanıyorum 5 yıldır. o yuzden alacagım telefonlar bana her turlu guzel gelıyor. ama alacagım telefonda benı baya gotursun ısıtıyorum
kameram 3.2 mp dusun![]()