En Sevdiğiniz Müzik Türü Hangisi?

En Sevdiğiniz Müzik Türü Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    483
Tabiki türkçe Rap siteyi Rapçiler Kaplamiş Biz De Onlardanızzz!!! Ceza Sago Sahto Kolo Killa Hakan Patron Sehinşah Alaturka Mavzerr Sirhot Ayben Narkoz Mode Xl................................................hesi Süperr
..................................................................................

vera

Üye
tabiki rock...rock müzik olmadan bi hayat düşünemiyorum düşünmemde...=)

sarkının ıyı olması onemlı ama metal olsa hıc dınlemem)

reis-57

Üye
ben arabeskten başka dinlemem özellikle müslüm baba

YsF_90

Üye
slow ve rock dinlerim rockda kıraç, murat göğebakan, ayna, gece yolcuları, grup 84, grup koridor vs. slow:leman sam, sezen aksu vs.

hay-ad23

Üye
Peki arkadaşlar bizim kendi müziğimiz ve kültürümüz ne olacak Allah aşkına? Kim dinleyecek veya yeni nesillere aktaracak!!! Sadece mezardakilere mi lazım bunlar???
Bu batı düşkünlüğü, yabancı aşkı nerden geliyor arkadaşlar???
Bence her türlü müzik dinlenebilir; türkçemiz, halk müziğimiz, sanat müziğimiz gibi kültür standartlarımız da gözardı edilmemelidir... Mesela neden herkesin avatarı ya da niki yabancı kelimelerle dolu??? Bizim dilimizde veya kelime dağarcığımızda avatar ya da nik olabilecek isimler sloganlar yok mu?
Geleceğini sahiplenmesi gerekenler daha şimdiden "yankee"lerin ya da "sam amca" nın şefkatli kollarına, ahlakına, üstün kültürüne teslim olmuş durumda...

yazık bu vatana...

Orada ayrı bi şekilde belirtmemişsin ama anadolu rock diyorum başka bide imzama bak diyorum

unkown

Üye
RAP
kardeşim adamlar süper yapıo