çok xd kullanma. 2 yıl sonra pişman olacan
sizin okulda farklı değil zaten sen evde kalmanın yararlarını yaşıyon![]()
pkklı var sizdede ama çok değil. yemekler güzel olabilirNe farklı değil la? Bizim yemekler çok güzel. Okul taaa beytepede değil. Pkklı olsa girişteki kapıya asarız.
sizde kampüs yok la zaten. bölümler dağınık. iyi yanı şehrin içinde kalmış olmasıpkklı var sizdede ama çok değil. yemekler güzel olabilirsizde kampüs yok la zaten. bölümler dağınık. iyi yanı şehrin içinde kalmış olması
50 kuruscanım çekti![]()
ama zor olan kısım bakkala yada markete gitmekO sıkıntı zaten50 kurusama zor olan kısım bakkala yada markete gitmek
Tadı yeter
karıştırma yağını
Bildiğin yağ deposu![]()
MaSpor yapın spor
zor geliyo beSpor yapın spor
yoksa zaten 100 kilo olmazdım 
Oldu canım..Maximus yedikten sonra spor yapiom bn
Ma
Daha iyi 100 kilo olman. Sadece yağı azaltacaksın (kes demiyorum) ve body yapacaksın. Birazda kardio yapacaksın ama fazla yaparsan kastan gider. Maksat metabolizmayı hızlandırmak. 1 ay bile dayanabilirsen yapmak için can atacaksın artıkzor geliyo beyoksa zaten 100 kilo olmazdım
![]()
zaten kandaki trigliserid fazla çıktığı için yağ perhizindeyi 2 aydırOldu canım..
Daha iyi 100 kilo olman. Sadece yağı azaltacaksın (kes demiyorum) ve body yapacaksın. Birazda kardio yapacaksın ama fazla yaparsan kastan gider. Maksat metabolizmayı hızlandırmak. 1 ay bile dayanabilirsen yapmak için can atacaksın artık

He la , ne laHe la.

He la , ne la![]()

o kadarını anlıyoruz koçum, onu anlayacak kadar Angaracam var"Evet kardeşim doğru söylüyorsun" 'un angaracası.![]()