en saglam dokunmatik ekran

Sponsorlu Bağlantılar

En Kaliteli Dokunmatik Ekran

• Nokia

Kullanılan: 8 29.6%
  • Samsung

Kullanılan: 8 29.6%
  • Apple

Kullanılan: 9 33.3%
  • Htc

Kullanılan: 0 0.0%
  • Lg

Kullanılan: 0 0.0%
  • Sony Ericcon

Kullanılan: 1 3.7%
  • Diğer(lütfen yorum olarak yazınız)

Kullanılan: 1 3.7%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keremec

keremec

Üye
    Konu Sahibi
en saglam dokunmatik ekran
arkadaşlar bu anketi bilgi sahibi olmak içinde açtım

Starsley

Yanlışlıkla nokia ya verdim :) bence apple ait retina ekran var çünkü tabi amoled de yabana atılmaz.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
En sağlam dokunmatik ekran derken kastedilen ne kırılmayan ya da çizilmeyen cam mı ? yoksa en iyi algılyan mı ? En iyi algılayan deniyorsa Kapasitif ve Multitouch barındıran telefonlardır her markanın da böyle telefonları var.

• Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN|
kalplerinprensi

kalplerinprensi

Üye
samsung firmasına ait bir prototip var şimdilik en iyisi o olsa gerek, şu an nokia kullandıgım için oyumu nokia ya veriyorum.

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Apple yani İphone adamlar çok iyi dokunmatik yapıyo :)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
samsung yine bir adım önde :D

время

время

Üye
Ya herkes Samsung'u met ediyor. Ama WİFE'si çok ağır bence. Arkadaşımda vardı.

baranselona

baranselona

Üye
arkadaşım ne wifi si ekranlar karşılaştırılıyor burda ayrıca wifi yavaş değil saniyesinde buluyor benim monte hangi modelden bahsettiğinide yazaydın keşke ama buraya değil burda ekranlar karşılaştırılıyor

время

время

Üye
arkadaşım ne wifi si ekranlar karşılaştırılıyor burda ayrıca wifi yavaş değil saniyesinde buluyor benim monte hangi modelden bahsettiğinide yazaydın keşke ama buraya değil burda ekranlar karşılaştırılıyor

Doğru burada ekranlar karşılaştırılıyor.

O zaman bende ekran seçecek olursam. Nokia derim. (Dayanılırlık açısından.)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ben oy kullanmadım cunku insanların kafasını karıştırmak istemiyorm çünkü ekranları ayrı şirket yapıyor
örneğin nokianın veya applein ekranlarını spariş verdiği bir firma var sağlamlıkta hepsi aynıdır kullanım kalitesi değişir sadece şu telefonn ekranı sağlamdır diyemessn ama bu soru en kaliteli ekran şeklinde olsaydı applein kullandığı retina ekran derdim çünki ipodtouch4ümden biliyorm

omaro99

Üye
Samsung da telefon mu??

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
konu hort :hmmm

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
kendi ekranını yapan tek marka samsung'dur. diğerleri siparişle başka firmalara yaptırıyor.
samsung wawe modeline kadar dokunmatikte yerlerde sürünen bir firmaydı. canından bezdirirdi insanı...
8300 jet modelini kullanmıştım. ordan biliyorum.
fakat daha sonra wave aldım, tek kelimeyle süper... dokunma, algılama yönüyle yani.
ve bundan sonra çıkardığı diğer multitouch özellikli bütün telefonları algılama yönüyle en üst düzeydeler. en ufak bir sorunları yok.
buna rağmen sanırım iphone bu konuda daha iyi olabilir diye düşünüyorum.

61semih

61semih

Üye
motorola defy

caglar b

caglar b

Üye
o değilde niye kimse htc dememiş merak ettim. Ekran sağlamlığını bilmem ama (yani hiç kırmaya çalışmadım) tabiki retina display ekran ile iphone fark atar

tempestshine

tempestshine

Üye
Samsung

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt