En popüler 10 yamyam

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
En popüler 10 yamyam
Bazen sadece hayatta kalmak bazen de zevk için yaptılar. Ölü insanları yediler.




10) Alferd Packer Amerikalı altın avcısı Packer, 9 Şubat 1974 tarihinde 5 kişiyle beraber Colorado Dağı’nda altın aramaya çıkar. Döndüğünde yalnız olan Packer, arkadaşlarının kendisine saldırdığını ve kendini savunarak onları öldürdüğünü ve hayatta kalabilmek için etlerini yediğini söyler. Kimse bu hikayeye inanmaz ve 40 yıl hapis yatar.




9) Albert Fish “Kuzuların Sessizliği” filmindeki Hannibal Lecter’a ilham kaynağı olan Fish, gri adam, Wysteria’nın kurtadamı ve Brooklyn vampiri gibi takma adlarla anılıyordu. Toplam 100′den fazla cinayet işlediği düşünülüyor.1910 yılında ilk kez cinayet işleyen Fish, genellikle küçük ve savunmasız çocukları kurban seçiyordu ve cinayetlerinde mutlaka işkenceler uyguluyor, tecavüz ediyor, etlerini yiyiyor, kurbanlarına acı çektirmekten büyük zevk duyarak bunları din adına yaptığını düşünüyordu. Seri katil aynı zamanda kendi kendisine de çeşitli işkenceler uyguluyordu. Kendi idrarını içmek, çivili sopayla kendini dövmek, kasıklarına iğne batırmak gibi cinsel ve fiziksel işkencelerle kendi günahlarını cezalandırdığına inanıyordu. 1935 yılında yargılanmasının sonunda deliliğine kanaat getirildiyse de elektrikli sandalyede idam cezasına çarptırıldı. Kararı duyunca “Hiç tatmadığı bu büyük zevki tatmaktan mutlu olacağını” açıkladı.





8) Birleşmiş Devrim Cephesi Batı Afrika’da Sierra Leone’de elmas madenlerine yaptıkları saldırılarla tanınan örgüt, küçük çocukları asker olmaya zorluyor, insanları öldürüyor, cesetlerini yiyorlardı. Bunu hem halkın gözünü korkutmak için yapıyorlardı, hem de insan eti yiyerek daha güçlü olduklarını düşünüyorlardı.





7) Issei Sagawa 1981′de Sorbonne Üniversitesi’nde öğrenciyken tanıştığı Hartevelt’ten kendisine Almanca öğretmesini ister. Evine yemeğe davet ettiği Hartevelt’i sevdiğini, onunla birlikte olmak istediğini söyler ve kendisini reddetmesiyle Hartevelt’i ensesinden vurur. Önce sol göğüs ucunu, daha sonra burnunu yediği Hartevelt’in vücudunun bir kısmını yer, çürümeye başlayan kısımlarını iki valize doldurarak Boulogne ormanına bırakır. Yakalandıktan sonra 3 psikiyatri uzmanı tarafından “tedavi edilemez antropofaji” tanısı üzerine Paul Guiraud Hastanesi’nde kalır. Daha sonra Tokyo’daki Matsuzawa Hastanesi’ne nakledilen Sagawa, cezai ehliyete sahip olduğu gerekçesiyle 1986′da serbest bırakılır. 1987′de Renee Hartevelt’i nasıl öldürdüğü ve yediğini anlatan “in the fog” adlı bir kitap çıkarır. “Shisenjiyou No Aria” adlı erotik bir filmde oynar. Rolling stones’un “Too Much Blood” şarkısı Sagawa’nın öyküsünü anlatır.





6) Andrei Chikatilo Ukraynalı tecavüzcü ve yamyam Chikatilo, yaklaşık 50 kişiyi öldürmüştür. Kurbanlarıyla önce arkadaş olan Chikatilo, daha sonra onları öldürüp tecavüz ediyor. Yakaladıktan sonra kendisini azmettirenin kabusları olduğunu söyleyen Chikatilo, 14 Şubat 1994′te idam edildi.





5) Mauerova Ailesi Çek Cumhuriyeti’nin Brno kentinde 31 yaşındaki anne Klara Mauerova, 8 ve 10 yaşındaki oğulları ve 13 yaşındaki kız evlatlığını 2-3 ay boyunca hücrede tuttu ve işkenceyle vücutlarından kopardığı parçaları yedi. Mahkemeye çıkarılan anne, oğulları Ondrej ile Jakub’a işkence yaptığını kabul etti. Erkek çocukların cinsel tacize ve kendilerini bıçakla kesmeye zorlandığı da belirtildi. Anne Klara Mauerova mahkemece dokuz yıl hapse mahkum edilirken, kızkardeşi Katerina’da işkencelerdeki büyük rolü nedeniyle 10 yıl hapis cezası aldı.





4) Armin Meiwes 2001 yılında Almanya’nın Roteburg kentinde Armin Meiwes bir internet sitesine “18-30 yaş arası öldürüp yemek için partner arıyorum” diye bir ilan verdi. İlana cevap geldi ve Noel günü buluşan ikili eylemi gerçekleştirdi. Yaptıklarını videoya da çeken Armin Meiwes yakalanıp ömür boyu hapse mahkum edildi.





3) Jeffrey Dahmer Amerikalı seri katil ve tecavüzcü Dahmer, özellikle 1987 ve 1991 arasında yoğun olmak üzere 1978 ve 1991 arasında çoğu Asya ve Afrika kökenli 17 kişiyi öldürdü. Cinayetlerini genel olarak tecavüz, işkence, parçalama, nekrofili ve yamyamlık gibi suçlarla beraber işledi. Dahmer tutuklanmasından 3 yıl sonra, 28 Kasım 1994′te tutuklu olduğu Columbia Correctional Institution’da bir başka mahkum tarafından kafasına aldığı ağır bir darbe sonucu hayatını kaybetti.





2) Batı Karayip Hint Kabileleri Bilinen ilk yamyamlık olayları bu kabilelerde görülmüştür. Kolombo’nun Amerika’yı keşfinden sonra Hintliler’le tanışan Avrupalılar, insan eti yiyen bu halkı korkuyla karşılamışlardır.





1) Stella Maris Koleji Rugby Takımı üzünden uçakları düştü ve 16 kişi hayatta kaldı. 11 gün boyunca kurtarılmayı beklediler ve ölen takım arkadaşlarını yiyerek hayatta kaldılar.
 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı


haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
[video=youtube;BAmKwf1iKVc]http://www.youtube.com/watch?v=BAmKwf1iKVc[/video]
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
korkunç
 
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
en sonuncu dehşet verici
 
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
ürpertici olaylar..


1 deki olay bir filme konu olmuştu hatta izlemistim adını unuttum :hmmm
 
Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
Çok güzelmiş :)
 

kerem28yuksel

Üye
:tesekkurler:

galıba genelde hep tecavuzcu kısıler yapıyo yamyamlık
 
Legendary.

Legendary.

Üye
:oha:
 
ka_za

ka_za

Üye
Ilginc bir konu olmuş :) 5 deki kadına 9 yil hapis az sanki
 
Turan

Turan

Üye
gerçekten ilgnç
 
Sn9

Sn9

Üye
Nasi adam yiyolar anlamiyom
 
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
:bilmm
 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı
afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
bunlara insan demeye bin şahit lazım
 
larten123

larten123

Üye
iğrenç
 

Benzer Konular

Baydırman
Cevap
1
Görüntüleme
768
PALA.
Cevap
0
Görüntüleme
356
Cevap
0
Görüntüleme
742


Üst Alt