En Pahalı Otomobil Yolda Kaldı ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En Pahalı Otomobil Yolda Kaldı ...
ABD'li işadamının 1.7 milyon dolara aldığı dünyanın en pahalı otomobili ünvanını elinde bulunduran Mercedes, galeriden çıktıktan 4 km sonra yolda kaldı.
Motor sporları mağazası işleten Mark Johnston, dünyada sadece 25 adet üretilen Mercedes AMG-CLK-GTR'e 1.7 milyon dolar (2.3 milyon YTL) verdi. 600 beygirlik otomobiliyle galeriden çıkıp, hız yapmaya hazırlanan Johnston büyük bir sürprizle karşılaştı.

En pahalı otomobil olarak Guiness Rekorlar Kitabı'na giren Mercedes'in motoru 4 kilometre gittikten sonra arızalanarak durdu.

Çok sinirlenen işadamı, olayı duyurmak için önceki gün bir basın toplantısı düzenledi. Otomobili 'dünyanın en pahalı enkazı' olarak adlandıran Johnston, aracı üreten DaimlerChrysler firmasına tazminat davası açacağını söyledi. Johnston, "Bu araba bir sanat eseri ama yürümeyen bir eser..." dedi. Şirket, öfkeli müşterinin şikayetiyle ilgili açıklama yapmadı.

• Beğen
Tepkiler: jackalx_06

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
O kadar para ver yolda kal fıkra gibi olmuş komik

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yazık olmuş adama..:ehe

Kaptan

Kaptan

Üye
:D kesin tazminat davası açmak için kendisi bozmuştur :D
şimdi verdiği paradan çok daha fazla para alır :D

passiv€ aggressiv€

Üye
:ehe harbidende yazık :D

SeRKaNCa16

Üye
tazmınat davası neden acsın her parası olana o arabayı vermezler :hmmm

haltie

haltie

Üye
yanlış kullanımdır bence yoksa kalmaz:)

'Davut

'Davut

Üye
Bir servet vereceksin yolda kalacaksın.......resim olsaydı iyi olurdu...:)

ofdoganoz

ofdoganoz

Üye
ABD'li işadamının 1.7 milyon dolara aldığı dünyanın en pahalı otomobili ünvanını elinde bulunduran Mercedes, galeriden çıktıktan 4 km sonra yolda kaldı.

Motor sporları mağazası işleten Mark Johnston, dünyada sadece 25 adet üretilen Mercedes AMG-CLK-GTR'e 1.7 milyon dolar (2.3 milyon YTL) verdi. 600 beygirlik otomobiliyle galeriden çıkıp, hız yapmaya hazırlanan Johnston büyük bir sürprizle karşılaştı.

En pahalı otomobil olarak Guiness Rekorlar Kitabı'na giren Mercedes'in motoru 4 kilometre gittikten sonra arızalanarak durdu.

Çok sinirlenen işadamı, olayı duyurmak için önceki gün bir basın toplantısı düzenledi. Otomobili 'dünyanın en pahalı enkazı' olarak adlandıran Johnston, aracı üreten DaimlerChrysler firmasına tazminat davası açacağını söyledi. Johnston, "Bu araba bir sanat eseri ama yürümeyen bir eser..." dedi. Şirket, öfkeli müşterinin şikayetiyle ilgili açıklama yapmadı.

bu haber bayatlayalı çok ama çok oldu.güncel haberler koyarsak daha hoş olur:hmmm

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nasıl konu açacağım kimseyi ilgilendirmez ... Kurallara aykırı bir durum varsa şikayet butonu yukarda ... Rahatça kullanabilirsiniz ...

djlkr

djlkr

Üye
kaç yıl önceki bilgi bu

ofdoganoz

ofdoganoz

Üye
Nasıl konu açacağım kimseyi ilgilendirmez ... Kurallara aykırı bir durum varsa şikayet butonu yukarda ... Rahatça kullanabilirsiniz ...

benim de ne yazacağım seni ilgilendirmez, lafı nerenden anladığın da beni ilgilendirmez.
açmışsın bi konu ben de bayat haber olduğunu söyledim.
eğer senin bi şikayetin varsa sen uğraş.
her konu açana iyi mesajlar mı yazmak lazım illa, kaç aylık haberi yeni konuyla açmışsın bu da dikkatimi çekmiş.
yazdığım mesaja saçma bir şekilde çıkış yapman beni sinirlendirdi, yoksa banane senin ne yaptığından ne ettiğinden...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet doğru, sanane ;)

ofdoganoz

ofdoganoz

Üye
neyse,muhatap olmaya değmeyecek kadar ufak bişeysin

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Önemli olan işlevi demişler ... Ayrıca ufak diye tabir ettiğiniz ben , benden büyük olduğunuz için sizin bana yaptığınız saygısızlığı yapmayacağım ve sizin ağzınızın payını vermeyeceğim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt