En özel hediye sizinki olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

Sevgililer Günü'de çok az kaldı. Ne hediye alacağınızı düşünmeyin. Sevgilinize en özel mesajı siz yazın.

Konu Sahibi

ouSahin

Üye
bir sevgilim yok kaldıkmı donsuz

ouSahin

Üye
agla Nese en azından cebimden para gitmez

Yaf Ben isyanlardaydımm Devamm....... Maxicep bile Yeni Sürüme geçti Bu kızlarda sürüm oynaması yok kardeşimm

İsyan ediyorum

Konu Sahibi
agla Nese en azından cebimden para gitmez

Yaf Ben isyanlardaydımm Devamm....... Maxicep bile Yeni Sürüme geçti Bu kızlarda sürüm oynaması yok kardeşimm

İsyan ediyorum
oğuz bak kavga çıkcak, banlancaz ikimizde amaaaaaaaaaaa...
ben çıkartcam erkeklerin son sürümünü...

--------------- Ekleme ---------------

bir smiley alırız artık
iyi fikir, tavsiye ederim yaniiiiiiiiiii

omayra

Üye
Ay sevgililer gününde hediye mediye istemem saçma geliyor bana amma ve lakin şöyle özel bir günde (örneğin ilerde doğum yaptığımda) hastaneye elinde tek taş pırlanta ile gelse ve "dünyanın en güzel annesine küçücük bir hediye" dese, vallahi sevinirdim ne yalan söyleyim. Bilgisayarda yazılmış maktu yazılardan daha memnun olurdum. Elle yaptığı harika desen çalışmaları (özellikle isimlerimizin baş harflerinden oluşan süper bir çalışma vardı), yazdığı şiirler de paha biçilemez elbette ama elektronik iletiler, sanal alemdeki birtakım atraksiyonlar bana kuru geliyor sevmiyorum. Tüm bunların yanında güzel çıkmışsınız fotoğraflarda, nazar değmesin

walla beni bi kere daha şaşırttınn
olaylara ne kadar olumlu yaklaşıyorsunn

omayra

Üye
Tek taş pırlanta istiyorum amaaa Çok olumlu, en azından benim açımdan hehehehe Ama çok çok özel bir günde istiyorum, tocaaammm, duy sesimiiiiii Zaten biliyordur kesin, hiç söylemedim isterim diye ama o benim ciğerimi bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...