^En Kötü Yarışlarımdan Biriydi^..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
^En Kötü Yarışlarımdan Biriydi^..
Nick Heidfeld, Avrupa GP'sinde elde ettiği 9.luğun ardından bu yarışı en kötü yarışlarından birisi olarak nitelendirdi.



Yarışa 8. sıradan başlayan Heidfeld, pit stoplara biraz da geç girmesine rağmen düşük bir performans gösterdi ve ancak 9. olabildi. Takım arkadaşı ise podyumda 3. basamakta kendisine yer buldu.

Heidfeld yarışın ardından yaptığı açıklamada "Bu benim en kötü yarışlarımdan birisiydi. 3.lüğe yetecek kadar iyi bir araçla 9. olmak bir felaket. Sıralamaların ardından kendime çok güveniyordum çünkü iyi gidebileceğimizi düşünmüştük."

"Ancak yarış içerisinde sert lastikler ile ilk 2 bölümde büyük sorunlar yaşadım ve ancak son bölümde yumuşak lastikler ile biraz iyi oldum. Starttan sonra bir sıra kaybettim ve daha sonra yarış içerisinde kazanamadım. Performansım iyi değildi." dedi.

Takım Patronu Mario Theissen "Öncelikle böylesine iyi ilk yarış düzenledikleri için organizatörlere büyük tebrikler. Şehirdeki ve limanın kıyısındaki pistte atmosfer fantastikti. Bu senenin ardından Valensiya takvimin en yüksek anlarından birisine evsahipliği yapacak. Kesinlikle tekrar podyuma çıkmaktan keyif aldık. Bu, bu sene Robert ile 5. kez oldu. Güçlü bir yarış çıkardı."

"İlk turlarda aracına plastik poşet takıldığı için bazı sorunlar yaşadı ve bu aracın kontrolünü etkiledi. Bunun dışında her iki araç da sorunsuz yarıştı ve pit stoplar iyi gitti. Nick için 8.likten başlamak ideal değildi. Startta 1-2 sıra kazanmasını umuyorduk ancak olayın sıcaklığında pozisyon kaybetti ve
ardından yarış onun için bitmişti." dedi.
 


Üst Alt