coldman41
Üye
-
Konu Sahibi
-
teşekkür ederim .sKötü günmüş gerçekten.. Geçmiş olsun kardeşim...
yok izmitte değil karasu da yapmış .s sanada geçmiş olsunöncelikle geçmiş olsun ve başın sağolsun izmitte mi arkadaşın kaza yaptı?bugün izmitte kaza belasını ben başlattım çok fazla kaza olduğunu duydum
hersey üst üst geldi .sKötü olmuş.
Doğru Allah daha beterıni göstermesingeçmiş olsunbazen öyle hepsi üst üste gelince çok kötü oluyor. ki genelde de öyle olur. seninde o hesap olmuş..beterinden korusun..
Saol kardeşim hayat devam ediyo güzel günlerde sevincimizi paylasirizAllah sabır versin kardeşim daha güzel günler gösterir umarım merak etme
Saol kardeşimGeçmiş olsun. Vefat eden babanın ailesine Allah sabır versin.Başınız sağ olsun.
Cidden üzüldüm yazık geçmiş olsun..
Allah sabır versin ama arkadaşlar haklı beddua etmişler sana
önce bedduayı kim etmiş olabilir düşün taşın sonrada bulabilirsen helalleş bulamazsan camiye yada herhangi kurumlara hayır yap
teşekkür ederim kardeşimgeçmiş olsun kardes
üzülme kaza ve vefat ilahi takdir yapacak bir şey yok sevgilinin de gerçek yüzünü görmüş oldun herkes kendine yakışanı yapar o da öyle yapmış sakatlanman da hemen iyileşir inşallah
teşekkür ederimHepsi için geçmiş olsun.Başınız sağ olsun.Bunlar olabilecek şeyler tabi ama bir günde hepsinin olması gerçekten talihsizlik olmuş.Bende yaşamıştım böyle zincirleme olaylar fakat hepsi bir kaç gün içinde olmuştu.Kuzenim vefat etmişti,araba kazası yapmıştık,yeni aldığım ayakkabılarım çalınmıştı.Bir olay seni çok üzüyor ve gözün hiçbirşey görmüyor,dikkatsiz ve dalgın oluyorsun,başına bir kaza gelmesi böyle durumlarda çok olası.Ama zaman herşeyin ilacıdır merak etme
benim değilmiş zaten kardeşim bundan sonra boşuna ümitlenmenin ve hayal kurmanın gereği yoken kötü 2 bence kardeş
teşekkür ederim.Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?