Denemediğim için bilemiyorum maalesef.800x600 çözünürlükteki bi tablette çalışırmı
Rica ederim. Önceki yorumlarda neden yüklemediğimi belirtmiştim.eyw da keşke data dosyalarıda olsaydı yinede teşekkürler wireless yokta bende![]()
Rica ederim. Arkadaşlar doğruyu söylemişler çünkü sorun yok onlarda. Bende de yok. Takır takır tamda olması gerektiği gibi çalışıyor 9MM. Senin dediğin şeye en ufak bir benzerlik bile yok kardeş.9mm açılıyor ama renkler herşey kırmızı bazı arkadaşlar sorunsuz çalışıyor diye yazmışlar nasıl olmuş oynamışlar merak ettim yazarlarsa bizde oynarız eline sağlık bu arada
Rica ederim. Önceki yorumlarda neden yüklemediğimi belirtmiştim.
Rica ederim. Arkadaşlar doğruyu söylemişler çünkü sorun yok onlarda. Bende de yok. Takır takır tamda olması gerektiği gibi çalışıyor 9MM. Senin dediğin şeye en ufak bir benzerlik bile yok kardeş.
Rica ederim.eline emeğine sağlık![]()
Kardeş herkeste sorunsuz bir tek sende sorunlu. Bende sorunsuz oynuyorum. Ayrıca belirttiğim gibi hepsini tek tek deneyip yükledim. Herkeste sorunsuz sende sorunlu olması dosyanın bozuk olduğu anlamına gelmiyor. Dosyada da oyunda da sorun yok. Sendeki sorunu çözemedim.. Nasıl yükledik? Telefona attık apk dosyasını yükledik wireless ile dosyalarını bitti. Bu kadar yani.peki nasıl yaptınız banada anlatırsanız bende sorunsuz oynarım sanırım. chainfire 3d yüklü 9mm apk kurdum ve internetten indirdim oyun bu şekilde açıldı ne yapalıyım
Rica ederim.teşekkürlerrr