En Kapsamlı-En Kaliteli Ücretli Oyunlar Eskiler-Yeniler Hepsi Burda!+Video Önizlme (Sürekli Güncel!)

Sponsorlu Bağlantılar

alperenoz1998

Üye
800x600 çözünürlükteki bi tablette çalışırmı

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Link yenilendi.

napolyon94123

Üye
eyw da keşke data dosyalarıda olsaydı yinede teşekkürler wireless yokta bende :)

hevdemm

Üye
9mm açılıyor ama renkler herşey kırmızı bazı arkadaşlar sorunsuz çalışıyor diye yazmışlar nasıl olmuş oynamışlar merak ettim yazarlarsa bizde oynarız eline sağlık bu arada

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
eyw da keşke data dosyalarıda olsaydı yinede teşekkürler wireless yokta bende :)
Rica ederim. Önceki yorumlarda neden yüklemediğimi belirtmiştim.

9mm açılıyor ama renkler herşey kırmızı bazı arkadaşlar sorunsuz çalışıyor diye yazmışlar nasıl olmuş oynamışlar merak ettim yazarlarsa bizde oynarız eline sağlık bu arada
Rica ederim. Arkadaşlar doğruyu söylemişler çünkü sorun yok onlarda. Bende de yok. Takır takır tamda olması gerektiği gibi çalışıyor 9MM. Senin dediğin şeye en ufak bir benzerlik bile yok kardeş.

::Black_Devil::

::Black_Devil::

Üye
eline emeğine sağlık :D

hevdemm

Üye

Rica ederim. Önceki yorumlarda neden yüklemediğimi belirtmiştim.

Rica ederim. Arkadaşlar doğruyu söylemişler çünkü sorun yok onlarda. Bende de yok. Takır takır tamda olması gerektiği gibi çalışıyor 9MM. Senin dediğin şeye en ufak bir benzerlik bile yok kardeş.

peki nasıl yaptınız banada anlatırsanız bende sorunsuz oynarım sanırım. chainfire 3d yüklü 9mm apk kurdum ve internetten indirdim oyun bu şekilde açıldı ne yapalıyım

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
eline emeğine sağlık :D
Rica ederim.

peki nasıl yaptınız banada anlatırsanız bende sorunsuz oynarım sanırım. chainfire 3d yüklü 9mm apk kurdum ve internetten indirdim oyun bu şekilde açıldı ne yapalıyım
Kardeş herkeste sorunsuz bir tek sende sorunlu. Bende sorunsuz oynuyorum. Ayrıca belirttiğim gibi hepsini tek tek deneyip yükledim. Herkeste sorunsuz sende sorunlu olması dosyanın bozuk olduğu anlamına gelmiyor. Dosyada da oyunda da sorun yok. Sendeki sorunu çözemedim.. Nasıl yükledik? Telefona attık apk dosyasını yükledik wireless ile dosyalarını bitti. Bu kadar yani.

senerka

Üye
teşekkürlerrr

onurdoyuran

onurdoyuran

Üye
teşekkurler

bahadir_bado

bahadir_bado

Üye
walla süper paket olmuş , yarış aksiyon her türlü var. teşekkürler hocam.

edit : asphalt 6 lisans hatası veriyor.... :(

1aci

1aci

Üye
Adam uğraşmış beyler :D
Teşekkürler :D

Jetaime61

Jetaime61

Üye
Teşekkürler oyunlar için fakat ben asphalte 6 yı yükliyemedim , kuruyoken validate sorunu çıkartıyor ? ***** li oldugundan mıdır bilmiyorum bu sorunun bi çözümü var mıdır ?

4best

Üye
hocam chainfire kullanmadan shifti acabildiniz mi ? ben yüklüyorum ekran bembeyaz cıkıyor tuslar görünmüyor... telefon rootsuz ve orginal firmwaresi yüklü 2.3.5

hekinci

Üye
Eline sağlık

HaYTo

HaYTo

Üye
edit : asphalt 6 lisans hatası veriyor....

harunb52

harunb52

Üye
teşekkürler

mukamukamuka

mukamukamuka

Üye
üstadım çok rica etsem hawx ı ekleyebilirmisin galaxy s 2 için...

Üst Alt