En Kalıcı En Hızlı En Dikkatli Üyeyi Arıyoruz / Herkes-Her zaman Katılabilir! 1000 KONTÖR!!

ohoo baksanıza burada adminler ve modlar doldurmuş buradan bize ekmek çıkmaz

Maxicep ailesinde mod-admin-üye-rütbe ayırımı yok. Sadece yarışmak için yeterli mesaj sayısı ve kurallara uymak dahilinde yarışmaya katılabilirsin. Ben yönetici olmayan bir üyeyim ve şuan yarışmayı önde götürüyorum.

Butarz yarışmaları herzaman yapıyormusunuz sayın adminim

--------------- Ekleme ---------------

kızmayın canım hemen bende zaten konuya yazmaya biey bulamadım ondan yazdım ama ben çok geride kaldım bana buradan ekmek çıkmaz

Yok kardeşim kimsenin kızma gibi bir lüksü yok , estağfurullah . Ben sadece çekinser kalma diye uyarı yaptım. Kimse sana birşey diyemez. Kurallar aşılmadığı sürece... iyi forumlar.

pcman34

Üye
şimdi saycak mıyız yoksa boş mesaj mı

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şimdi saycak mıyız yoksa boş mesaj mı
Ne demek istediğinizi anlayamadım. Ama mesajların sayısını nasıl bulacağız diyorsanız konunun 2. mesajında detaylı olarak anlattım

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tanrı sabır versin size

Özledim be Bayramda aradı beni dertleştik biraz.
demişti arıycam diye iyi olmuş ne güzel konuşmuşunuz .bana pek belli etmiyo ama çokta iyi değil sanırım ve bu beni kahrediyo doğuş ya sana neler anlattı ?valla bende onla birlikte yapıyorum resmen askerliğiçok özledim iki hafta kadar sonra yanına gitcem...çok feci bu....

Abimde Şuanda Vatani Görevini Yapıyorda 1 Ayı Geçti Bile.. Zaman Çok Çabuk Geçiyor

tksharmely

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bugün çarşı iznindeyim
Sizleri selamlamak istedim.
Sayılı zaman geçiyor... Askerlik çok güzel bir şey cidden herkese tavsiye ederim
Sevmesenizde zorla sevdiriyor kendini

Sizleri çok özlüyorum ama dönüşüm çok güzel olacak

Ata'cım Kayseri'de gösterin varmış, bunca yıl Kayseri'de kaldım da bir kere gelmedin ama ben gidince geliyorsun
Şimdiden başarılar dilerim gösterin için
Kendinize iyi bakın arkadaşlar

Odysseus

Üye
Mahmut'um. Bu günlük te olsa aramıza hoşgeldin kardeşim. Oh yazıcı da olmuşsun kebap işte

bitanecim benim bizde seni çok özleidk ama sabır....sen iyi olda gerisi ne olsa geçer

http://www.maxicep.com/planlanan-bulusmalar/17-eylul-kayseri-oyunum-hakkinda-260464.html#post1679099
Gel be Mahmut!.. Kaç askerden!.. Kayseri' ye geliyorum yahu!.. Sen yoksun!.. Şaka gibi
Ata adamı asker kaçağı yapacaksın Mahmut kardeşim sen bitir askerliğini ben Atanın kulaklarından tutup getiririm Kayseriye.Gerekirse maltepeyi basarım
bitanecim benim bizde seni çok özleidk ama sabır....sen iyi olda gerisi ne olsa geçer
geçer bebikim az kaldı sayılı gün çabuk geçer geldiğinde unutacaksın bu günlerini

geçer bebikim az kaldı sayılı gün çabuk geçer geldiğinde unutacaksın bu günlerini [/QUOTE]
inş.... bitecek elbet ama çok özlüyrum dun gördüm konuştum ama hiçbişe yanında olmanın yerini tutmuyo...dularınızı eksik etmeyin

http://www.maxicep.com/planlanan-bulusmalar/17-eylul-kayseri-oyunum-hakkinda-260464.html#post1679099
Gel be Mahmut!.. Kaç askerden!.. Kayseri' ye geliyorum yahu!.. Sen yoksun!.. Şaka gibi
Ya aman ha rahat durun mahmutu ayartıp kaçırırsanız her çektiğim özlemi burnunuzdan getiririm ona göre

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
geçer bebikim az kaldı sayılı gün çabuk geçer geldiğinde unutacaksın bu günlerini
inş.... bitecek elbet ama çok özlüyrum dun gördüm konuştum ama hiçbişe yanında olmanın yerini tutmuyo...dularınızı eksik etmeyin

Ya aman ha rahat durun mahmutu ayartıp kaçırırsanız her çektiğim özlemi burnunuzdan getiririm ona göre[/QUOTE]
Tutmaz tabi

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arslansem
Bir arkadaş geriden geliyor sanki