En Kalıcı En Hızlı En Dikkatli Üyeyi Arıyoruz / Herkes-Her zaman Katılabilir! 1000 KONTÖR!!

tksharmely

Emekli Yönetici
Eğer Ankara'da tanıdığınız varsa acemiliği cidden tokatta yapın
Fırsat buldukca Malatya'da gelmeye çalışacağım ben saymıyorum artık şafağımı girip bakarım kaç gün kaldığına

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Neyse Malatya'da bari bir şeyler öğretsinler sana
Kurşun atmadan geri dönme de...

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

tksharmely

Emekli Yönetici
Kurşun attık Ata 3de 3 yaptım üstüne görev yaptım Takım komutanı eline kağıdı aldı, "bu atışı yapan daha iyisini de yaparsı çek 10 tane şınav" dedi

Yani askeriye öyle bir yer ki, güzel bir şey yapsan bile ceza alıyorsunuz Siz siz olun askere gitmeyin
Şaka şaka çok güzel bir şey

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici

Askeriyeden korkmaya başladım ben şınav cekemem

Askeriyeden korkmaya başladım ben şınav cekemem

Çekersin çekersiiiin : barfiks, mekik, uzun atlama(3.20m), yüksek atlama (1.15m) halata tırmanma, kedi merdiveni, sabah koşuları, pentlanton(engelli koşu parkuru), 3 yada 5 km techizatlı koşular, gece 3-5 nöbetleri vs,vs,vs... Tabi ben bunların hiçbirini yapmadan askerliğimi bitirdim diyenlerde var. Tam yerine düşersen bütün bunlar sanada nasip olur. BARIŞTA TER DÖKMEYEN, SAVAŞTA KAN DÖKER! :

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güzel lafmış Darkness

Mahmut'um iyiymiş o olay ya, desene askerlik bana tatil gibi gelecek
Zaten disipline alışığım, şınav mekik barfiks vs... Her sabah 5te kalkıp sahilde yaptığım etkinlikler...
Oooh ne güzel, hem işe ara verecez, hem sevdiğimiz şeyleri yapıp fit bir adam olacaz hem de askerlik yapacaz

Bir de tek ölmeyi sevmem. Onu da yaşamazsak hiç bir sorun yok demektir

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ahahahaa
O gideceği yıla kadar kaplan olur be
Daha 16sında

tksharmely

Emekli Yönetici
Ata'm işini bilene askerlik cidden tatil gibi Sen kısa dönem olursun zaten yaptığın hiç bir şey olmaz
En sinir olacağın şey mallar çıkar senin moralini bozar laf atar ama hiç bir şey yapamazsın. Zaten yapacağın 1 ay acemilik 4 ay da çavuş olarak yaparsın sonra ben gidiyorum dersin askerliği bitirirsin

Kısa dönemlerin acemilikleri daha zor geçiyor çünkü sürekli eğitim görüyorlar

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İstanbul'da sürüneceğime dağda sürünürüm
Sağol Mahmut bilgiler için.
Arada yaz bu konuya

tksharmely

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bu son mesajım Benim için açık hava ceza evi dönemleri tekrar başlayacak. Er Özlük Dosyam Tokat'dan Malatya'ya gelene kadar aranızda olamayacağım. Dosyam geldikten sonra ancak çarşı iznine çıkabiliyorum. Dualarınızı eksik etmyin arkadaşlar. Orada tek bir yardımcınız var o da Allah. En ıssız ve çaresiz kaldığınızda yanınızda hissediyorsunuz.
Adem kardeşim ne demek istediğimi çok iyi anlar
Adem kardeşim sana da geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. İnşaallah bir an önce sağlığına kavuşur ve aramıza tekrar dönersin.

Allah'a emanet olun arkadaşlar, kendinize çok ama çok dikkat edin.
Selametle...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici

Allah yardımcın olsun

Hayırlısıyla teskere alıp dönersin. iyi yolculuklar...

cevdet12

Üye
bizde yazalım demi ne olur ne olmaz =)