En iyisi sizce hangisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
En iyisi sizce hangisi
Tüm android oyunlarını ve uygulamalarını en iyi destekleyip kasmadan özellikle 100 , 200 mb lık HD android oyunlarını samsung galaxy s 2 mi yoksa xperia 10 mu açar yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

SGS2 daha rahat açar. su an piyasada ondan iyisi yok performans açısından..

SII daha rahat açar. 100 200 mb nedir onun için?

serinaga

Üye
HER ikiside benzer teknolojiye sahip, hemen hemen işlemciler aynı bildiğim kadarıyla ... TERCİH senin kardeş

HTC D HD rahat rahat açar sorunsuz donmadan tıkanmadan

nonamex

Üye
Optimus Black'te aciyor

----------Eklendi @ 14:13:18 ---------- Yazıldı @ 14:11:48 ----------

Saka bir yana SGS2 en iyisi.

Optimus Black zaten açıyor onu biliyorsunuz diye katmadım ben nonamex

xperia da açar ama s2 daha rahat açar. bir de bu modellerin dışında olacak ama optimus black kullanan arkadaşım var google marketten indirilen oyun ve uygulamalar rahatlıkla çalışıyor smartphone'da.

Masha

Üye
Bende Optimus Black kullanıyorum çok rahat google marketten uygulama ve oyun indiriyorum çok hızlı yani oyunlar çok rahat pc gibi tabletten bir farkı yok :/ ama bunların arasından SGS2 derim!

Ocean258

Üye
Lg optimus black.. 1 aydır kullanıyorum hiçbir oyunda kastıgını gormedım ekran kalitesi ve parlaklıgı sayesındede oyun goruntulerı mukemmel oluyor..

buket2

Üye
Bende Optimus Black kullanıyorum çok rahat google marketten uygulama ve oyun indiriyorum çok hızlı yani oyunlar çok rahat pc gibi tabletten bir farkı yok :/ ama bunların arasından SGS2 derim!
katılıyorum en sorunsuz ve mükemmele yakın optimus black

Konu Sahibi
Ewet arkadaşlar sgS2 1GB ram le çok rahat açar teşekür herkese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...