Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaEn iyisi hangisi sizce viber,kakao vs
Sponsorlu Bağlantılar
calypso16
Üye
Konu Sahibi
En iyisi hangisi sizce viber,kakao vs
En iyisi hangisi ücretli ve ücretsiz görüşmelerde viber, kakao yada diğerleri?
muratbeyim
Üye
Hiçbiri tam olara iyi değil aslında. Bir süre görüştükten sonra kalite bozuluyor. Benim önerim: skype ve Line
calypso16
Üye
Konu Sahibi
Açıkcası hepsini tam olarak kullanmadım whatsapp gibi bir uygulama olsa hep online viber öyleydi sanırım skype ve line oturum açılarak aktif oluyor mu hala acaba?
esmeran3
Üye
en güzeli line saatlerce kullanıyorum bazen yurtdışı yurtiçi farketmiyor internet hızın iyiyse çok güzel birşey
Samizel Destan
Üye
Sesli konuşma için Skype ve tictoc. Görüntülü konuşma için skype. Yazılı sohbet için en yaygın ve iyi olanıda whatsapp.
calypso16
Üye
Konu Sahibi
Ama illa oturum açmak istiyor diye biliyorum değişti mi
İlk kurulumda oturum açacaksınız tabiki. Skype da zaten hesap oluşturacaksın. Sesli ve görüntülü görüşmede Skype'dan daha iyisini görmedim ses o kadar net ki şebeke üzerindeki görüşmeden bile daha etkili.
calypso16
Üye
Konu Sahibi
Tamam yani ilk oturumu açtıktan sonra açık vaziyette bekliyecek biri sesli arama yaptığında hemen cevaplayabileceğim bana bu lazım