Salihyet
Üye
En iyi walpaper'lar burada kapışsın
arkadaşlar herkez favori walpaper'larını paylaşsın sonra bi anket açayım hem güzel bi etkinlik olmuş olsun şu ciddi ve sitresli hava bi ortadan kalksın.
anket konusuna gelince hiç endişeniz olmasın sonunda bi ödül yok sadece tebrik edicez ve ben bu forumda taraflı oy kullanacak veya kendine oy verecek birinin olduğunu sanmıyorum o yüzden sadece 2 kuralımız var
sorun yok yani
yarışmacı arkadaşlara başarılar başvuru yok beklemek yok walpaperinizi bayinizden ISRARLA isteyiniz
BENİM ADAYIM
Resmi Anadolu Gençlik Vakfı nın Bolu şubesinin istanbul geizisine katıldım.Resim W800i ile çekilmiştir.resime sağ tık > özellikler > özet > gelişmiş 'e tıklarsanız orda genişçe bilgi verilmiştir.
resimi kendim çektiğim için ona öncelik tanıdım
başarılar.
resim link;
anket konusuna gelince hiç endişeniz olmasın sonunda bi ödül yok sadece tebrik edicez ve ben bu forumda taraflı oy kullanacak veya kendine oy verecek birinin olduğunu sanmıyorum o yüzden sadece 2 kuralımız var
- en az 1024*768 boyutlarında resim olmalı
- Turkcell süper ligi takımlarına atıfta bulunacak resimler veya yurt dışındaki türk takımlarına sataşma yasaktır ki zaten tecrübeli bi forumuz böyle bi cehalete düşmezük

yarışmacı arkadaşlara başarılar başvuru yok beklemek yok walpaperinizi bayinizden ISRARLA isteyiniz

BENİM ADAYIM
Resmi Anadolu Gençlik Vakfı nın Bolu şubesinin istanbul geizisine katıldım.Resim W800i ile çekilmiştir.resime sağ tık > özellikler > özet > gelişmiş 'e tıklarsanız orda genişçe bilgi verilmiştir.
resimi kendim çektiğim için ona öncelik tanıdım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
resim link;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız