en iyi WALKMAN TEMASI-->->@n!wa+*R<-<- FARKI İLE :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
en iyi WALKMAN TEMASI-->->@n!wa+*R<-<- FARKI İLE :)
slm! arkadaşlar.n:buyrun size en iyi walkman temasıonyericson'lardan bi farkı kalmıo telefonunuzun.!!screenshot lar bnm telindir(n80)buyrun hemen download edin

Arkadaşlar buyrun link kaldırılmış ve eklenti halinde koyulmuştur.Artık sorunsuz bir şekilde inderibilirsinizİyi Forumlar..

Ekli dosyalar

Tepkiler: dakkınal, NewstYLe.34, DAAF ve 4 diğerleri
teşekkürler... Yalnız font 10 numara.paylaşabilirmisin

NewstYLe.34

Kapalı Hesap
)buyrun hemen download edin

buyrun buda link-> [/QUOTE]

Bune bea kardesım anwi zaten verdi temayı sen neden payasıosun anlamadım bide kendım yaptım demıssın o zaman bu adam nerden buldu senın temanı lutfen sacmalamayalım

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Bune bea kardesım anwi zaten verdi temayı sen neden payasıosun anlamadım bide kendım yaptım demıssın o zaman bu adam nerden buldu senın temanı lutfen sacmalamayalım
PARDON!KARDEŞİM AMA SANA BUNU BİZZAT KENDİMİN YAPTIĞINI KİM SÖYLEDİ SANA.!LÜTFEN...

Musq

Üye
kardes olu bu link adam akıllı bari link koyun ya ...

Sİtenin itibarını sıfıra ındıronz.. yazıkk.. :S yapmyn boLe ..

bu temayı yapan kardeşimin ellerine sağlık çokk teşekkür ederim not: lütfen temayı yapan kimse o arkadaşın emğini çalmayın benim demeyin

--------------- Ekleme ---------------

ben 6630 a attım temayı yüklemedi dosya bozuk diyo neden dir arkadaşlar bi yardımcı olsanız

--------------- Ekleme ---------------

bi zahmet kardeşlerim bunun nokia 6630 formatına çevirinde bizde kullanalım bir zahmet elinize sağlık şimdiden

tşkler paylaşımların güzel..devamını dilerim..​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...