En iyi ucretli ipad 2 uygulama ve oyunlarini ariyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
En iyi ucretli ipad 2 uygulama ve oyunlarini ariyorum
suan almanyadayim akraba ziyareti amacli.gelmisken bi ipad 2 alim dedim yarin aliyorum sadece wifi 16gb model bide almanyada app store kontor kartlarini gordum cogu super marketlerdede satiliyor 15€ (euro) lukda o kartlardan alcam kafama bi kac sey takildi ben butun parayi oyuna harcamayi dusunuyodum oylede cok sacma olcagini farkettim bende size sorim dedim mutlaka indirmen gerek dediginiz ipad uygulama ve oyunlarini ogrenmek istedim sizden onerileriniy icin simdiden tesekkur ederim :)

cihan628

cihan628

Üye
bi kere almisken ipad 3 al bende almanyadan aldim sayilir bide bosuna para harcama jailbreak diye birşey var :) öneri uygulamalarıda aldıktan sonra sölerim :)

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
yha internette karsilastirmalari felan izledim islemcide hic fark yok ipad 2 bazen ipad 2 bile hizli cikabiliyor ekran farki icinde ben o kadar fark vermem birde new ipad 60 gr agir ve biraz daha kalin....

- - - Eklendi - - -

jailbreakde yapmak istemiyorum uluslararasi garanti bitmeden yapmicam telfondada root yapmadim yaten garantileri bitsin belki o yaman yaparim garanti gitsin istemiyorum :) burdan karsilastirmayi iyleyebilirsiniz = http://m.youtube.com/watch?v=_8B2E6Tcsy4

Symbianize

Symbianize

Üye
Gpu farki var ve bu ilerde oyunlarda sikinti cikarir

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
yha bu bana yeterli zaten birazdfa butce dusuk o bakimdan :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Restore edersin garantiye girer

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
restore etmek nasil oluyor bilgi verebilirmisiniz yada link...

Symbianize

Symbianize

Üye
Apple in sitesinden orjinal yazilimi indirip itunes ile telefona kuruyosun jbsiz ilkgunku gibi oluyor

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
ok ilerde yaparim belki ama simdilik kullancam hic varmi uygulama oneriniz ?

Symbianize

Symbianize

Üye
Parali istiyosan gta 3 spiderman realracing max payne infinitiy blade vs vs bide garageband oneririm

15097

15097

Üye
Bende fifa 12, pes 12, infinity blade 2 öneririm ek olarak :) nova 3'ü de unutmamak lazım :D

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş uygulama puffin browser yada skyfire browser (flashlı tarayıcılar)
oyun asphalt 7

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
yha bulundugum yerde akrabamin ipad 2 64gb weifi 3g var skyfire onlardada yuklu ancak butun flashli siteleri acmiyo bi kac acamadigi var ayni durum puffin dede varmi yoksa hepsini aciyomu puffin

enaa_881

enaa_881

Üye
şimdiye kadar neredeyse her flash içeriği açtı ama sadece şöyle bi sorunu var nedenini tam anlamış değilim bazı online dizi izleme sitelerine hiç girmiyo bile , skyfire hangi siteleri açmıyo bilmiyorum ama dediğim gibi neredeyse her türlü flash içeriği acıyo puffin

15097

15097

Üye
skyfire tavsiye etmem memnun degilim skyfire'dan ama puffin gayet güzel. :oke: videolarda biraz kassa da iyi bir tarayıcı ayrıca çok hızlı.

TozteL

Üye
Puff in den şaşma..flash playerde şimdiye kadar açamadığım video yok..istediğiniz video sitesi varsa deneyebilirim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt