En iyi transer kim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
prince14

prince14

Üye
    Konu Sahibi
En iyi transer kim?
beyler sizce gs10.lincoln mu
yoksa avrupa yıldızı :D fb 3.r.carlos mu

EN İYİ TRANSFER??

MagNum

MagNum

Üye
lincoln çok iyi oynuyor carlosun ise takım üzerinde çok pozitif bir etkisi var takımı toparlıyor diyebilirim tecrübeden olsa gerek i, nerde ne yapması gerektiğinide çok iyi biliyor 2side çok iyi bence ama Lincoln derim

not: başlığı umarım düzeltirsin gerçekten hoş durmuyor :)

Master_Evil

Master_Evil

Üye
tabi lincoln buda sorumu bi anket açaydın

Quattro

Quattro

Üye
Mevkileri itibariyle sağlıklı karşılaştırma yapamazsın Lincoln hucuma daha yakın oynadığı için takıma daha fazla katkı yaptığı zannedersin peki ya savunma tarafı ozamanda roberto alanında 1 numara.:oke: Bence lincoln gibi dünyada çok oyuncu var daha daha iyileri ama mevkisinde roberto gibi bir oyuncu yok denecek kadar az hatta yok.

Kuzen

Kuzen

Üye
Oyunun kaderini büyük oranda değiştirecek olan futbolcular 10 numaralı formayı giyer.Bu yeterli sanırım:pro:

Quattro

Quattro

Üye
Oyunun kaderini büyük oranda değiştirecek olan futbolcular 10 numaralı formayı giyer.Bu yeterli sanırım:pro:

Ozaman FC Sion takımda oynayan 10-BEto da oyunun kaderini değiştiren futbolcular sınıfına giriyor..BEn şahsen oyunun kaderine etki eden bir hareketini bile göremedim :bilmem:

ouSahin

ouSahin

Üye
ilk önce böle tartışmalar çok saçma

ama şunu sölim Roberto Carlosun Fenerbahçede gösterdigi Performansı

Oyundaki yönü ve Yeri tecrübesiyle Roberto Carlos derim

Ümit Oldugu zaman o kanattan korkuodum Roberto Carlosun eşsiz oyununa bayılıorum..

Lincoln da kötü oyuncu ve tecrübesiz oyuncu demiyorum ve diyemem çnkü çok iyi bir oyuncuy(du):) Ama Şuan bu oyuncuyu Kullanamayan Bir Galatasaray görüorum ki kadro dışında...

Ndn Roberto Carlos Kadro dışında degil:)

Kuzen

Kuzen

Üye
Her takımın oyuncusu kendine değerlidir.;);)

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
ilk önce böle tartışmalar çok saçma

ama şunu sölim Roberto Carlosun Fenerbahçede gösterdigi Performansı

Oyundaki yönü ve Yeri tecrübesiyle Roberto Carlos derim

Ümit Oldugu zaman o kanattan korkuodum Roberto Carlosun eşsiz oyununa bayılıorum..

Lincoln da kötü oyuncu ve tecrübesiz oyuncu demiyorum ve diyemem çnkü çok iyi bir oyuncuy(du):) Ama Şuan bu oyuncuyu Kullanamayan Bir Galatasaray görüorum ki kadro dışında...

Ndn Roberto Carlos Kadro dışında degil:)

Fc Sion maçını izlediysen Lincoln ü ne kadar iyi kullandığımıza şahit olmuşsundur zaten.

prince14

prince14

Üye
    Konu Sahibi
ya beylr ben hepinizin kararına saygı duyuyorum thenkyou..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt