Galaxy prime forumda olan gayet güzel :) Link atabilir misin =)
Desaparecido9454 Üye Konu Sahibi Siycey' Alıntı: Galaxy prime forumda olan gayet güzel Genişletmek için tıkla ... Link atabilir misin =)
Siycey' Alıntı: Galaxy prime forumda olan gayet güzel Genişletmek için tıkla ... Link atabilir misin =)
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap (Tavsiye) Galaxy Launcher (TouchWiz) Prime v1.0.2 Apk (Andorid İçin Galaxy S5 Arayüzü) - MaxiCep Dediğin gibi dock barda bildirimler çalışıyor sıkıntısını görmedim ben daha
(Tavsiye) Galaxy Launcher (TouchWiz) Prime v1.0.2 Apk (Andorid İçin Galaxy S5 Arayüzü) - MaxiCep Dediğin gibi dock barda bildirimler çalışıyor sıkıntısını görmedim ben daha
Desaparecido9454 Üye Konu Sahibi Siycey' Alıntı: (Tavsiye) Galaxy Launcher (TouchWiz) Prime v1.0.2 Apk (Andorid İçin Galaxy S5 Arayüzü) - MaxiCep Dediğin gibi dock barda bildirimler çalışıyor sıkıntısını görmedim ben daha Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim sağolasın
Siycey' Alıntı: (Tavsiye) Galaxy Launcher (TouchWiz) Prime v1.0.2 Apk (Andorid İçin Galaxy S5 Arayüzü) - MaxiCep Dediğin gibi dock barda bildirimler çalışıyor sıkıntısını görmedim ben daha Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim sağolasın
nanotex Üye ardacumhur' Alıntı: Apex pro launcher + notifier + holo glass theme Genişletmek için tıkla ... Temayı bulamadım mağazada. Link verebilir misin hocam
ardacumhur' Alıntı: Apex pro launcher + notifier + holo glass theme Genişletmek için tıkla ... Temayı bulamadım mağazada. Link verebilir misin hocam
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Desaparecido9454' Alıntı: Çok teşekkür ederim sağolasın Genişletmek için tıkla ... Hoşuna gitti mi ?
Desaparecido9454 Üye Konu Sahibi Siycey' Alıntı: Hoşuna gitti mi ? Genişletmek için tıkla ... Gayet güzel ve kullanışlı teşekkür ederim =)
Siycey' Alıntı: Hoşuna gitti mi ? Genişletmek için tıkla ... Gayet güzel ve kullanışlı teşekkür ederim =)
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Desaparecido9454' Alıntı: Gayet güzel ve kullanışlı teşekkür ederim =) Genişletmek için tıkla ... Rica ederim bende bunu kullanıyorum
Desaparecido9454' Alıntı: Gayet güzel ve kullanışlı teşekkür ederim =) Genişletmek için tıkla ... Rica ederim bende bunu kullanıyorum
ardacumhur Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nanotex Üye ardacumhur' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ### IMPORTANT! ### YOU NEED A ROOTED, CUSTOM ROM FOR THIS THEME TO WORK.
ardacumhur' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ### IMPORTANT! ### YOU NEED A ROOTED, CUSTOM ROM FOR THIS THEME TO WORK.
ardacumhur Üye nanotex' Alıntı: ### IMPORTANT! ### YOU NEED A ROOTED, CUSTOM ROM FOR THIS THEME TO WORK. Genişletmek için tıkla ... CM11 seni bekler
nanotex' Alıntı: ### IMPORTANT! ### YOU NEED A ROOTED, CUSTOM ROM FOR THIS THEME TO WORK. Genişletmek için tıkla ... CM11 seni bekler
nanotex Üye ardacumhur' Alıntı: CM11 seni bekler Genişletmek için tıkla ... Abi bir daha o işe bulaşmam ben yeterince ders aldım
ardacumhur' Alıntı: CM11 seni bekler Genişletmek için tıkla ... Abi bir daha o işe bulaşmam ben yeterince ders aldım
ykpknl Üye go launcherde var o dediğin bildirim geldiğinde falan 1 yazan go launcherde eklentilere bak indir ordan oluyo bn öle yapmıştım
go launcherde var o dediğin bildirim geldiğinde falan 1 yazan go launcherde eklentilere bak indir ordan oluyo bn öle yapmıştım