En iyi Telefon?

Cs***MaN

Üye
N73 MusicEdition al bence.....

orhaan48

Üye
hangi cihazı alırsan al muhakkak nokıa al bu sizin ruh ve akıl sağlığınız için gerekli zira başka hiçbir telefon markası bu kadar mükemmel uzun ömürlü cihaz üretemiyor alemin kralı işin ustası NOKIA

kardeş baştan söyleyimn bu 3 cihazında sıfırı üretilmiyor. elde kalanlardasn yani satılmayanlardan buldunsa bilemem.. şans eseri 3 telefonuda inceledim (hatta 2 sin kullandım n73 ve 5700 ı) telefonum sesi iyi çıksın herhaltı açsın diyorsan N73 ü,abimde vardı arada değişirdik,5700 ımla şarjı iy gidiyor ama joystik biraz sorun oluyor arada. 5700 a gelince gören bi daha bakıyor,hemen soruyor ne bu diye ama çok narin hemen çiziliyor ve o yandaki kauçuk rrengi bozuluyor soluyor ama kamerası diyebilirki 2 mp ama n73 kadar iyi çekiyor hele gece çekim harika video kamera gibi ve sesi!! hele boş odada zannedersin müzik seti çalıyor içindeki program sayesinde o kadar berrak bi ses şimdik telim n95 8gb de bile görmedim bide işlemcisi çok hızlıdır 5700 ın zaten dünyanın en hızlı 10 işlemcili telefonu sıralamasında 5 inci sıradadır... ama 5700xp ye oyun zor bulursun versiyonu n95 ve n73 le aynı olmasına rağmen oyunlarınının çoğunu açmıyor hatta yüklemiyor bile.. 5610 arkadaşımda vardı güzel bir cihaz müzik kaltesi tatminkar (tabi hiçbiri 5700 kadar olamaz n73 bile çünkü o boğuyor sesi) a ma o ortada ki ileri sarma gibi garip tuş çok çabuk bozuluyormuş ve şarjı az gidyormuş .... temiz kullanacaksan 5700 alderim yok değilse n73 al derim çok sağlam makina 5700xp çok narin söyleyim ...

Mygse

Üye
hortlata hortlata 2 senedir konu devam ediyor sizde halen öneride bulunuyorsunuz. Pes..

messi_10

Üye
Adam N78 aldığını açıklamış bunlar hala n73 al falan